Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Ό,τι παραπτώματα και να έκανα η Ζωή ήταν ο άνθρωπός μου, δεν σκέφτηκα στιγμή να διαλύσω το σπίτι μας (video)

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος καλεσμένος της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα» αναφέρθηκε στη Ζωή Λάσκαρη και στην αγάπη που της είχε ενώ μίλησε και για τις «περιπέτειες» που είχε και τους τις συγχωρούσε.

«Τον έχω πιάσει 100 φορές! Μία φορά ήθελε να με κυνηγήσει αλλά δεν μπορούσε γιατί ήταν σε μια άσχημη κατάσταση. Αλλά τον λατρεύω! Τον λατρεύω! Είναι όμορφος, είναι γοητευτικός, είναι ο άνθρωπός μου! Τον αγαπάω! Το πιο εύκολο είναι να τα τινάξεις όλα στον αέρα, το δύσκολο είναι να τα κρατήσεις», είχε δηλώσει η αείμνηστη ηθοποιός.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε σε αυτές του τις «περιπέτειες». «Καταρχήν η λέξη απιστία δεν μου αρέσει πολύ αλλά η Ζωή πραγματικά το είχε καταγγείλει και δημόσια και σε μία δεξίωση που κάναμε για να γιορτάσουμε τα τριάντα χρόνια του γάμου μας, την αιφνιδίασα και της ζήτησα δημόσια συγγνώμη για όλα τα πταίσματα ή τα κακουργήματα που είχα διαπράξει. Και πρέπει να πω ειλικρινά ότι υπήρξα ευγνώμων στη Ζωή που είχε αυτή την τεράστια υπομονή και επιμονή να μείνει κοντά μου και να τα ξεπεράσει, να με συγχωρεί και να φτάσουμε τα 41 χρόνια που δεν είχε φύγει θα ήταν πολλά περισσότερα. Πολλά από αυτά τα μάθαινε, με τσάκωνε. Ότι και να έκανε ουσιαστικά ο άνθρωπος της ζωής μου ήταν η Ζωή, ποτέ δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να διαλύσω αυτό το σπίτι».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook