17-04-2021

Δύσκολες ώρες για τον Θάνο Καλλίρη-Πέθανε αγαπημένο του πρόσωπο (video)

Δύσκολες ώρες για τον Θάνο Καλλίρη που έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο.

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημερούδια» και αναφέρθηκε στον χαμό του πατριού του πριν λίγες ημέρες. Υπήρξε επί 40 χρόνια σύντροφος της μητέρας του και ουσιαστικά τον είχε μεγαλώσει.Capture

«Δυστυχώς έχω χάσει πριν δύο χρόνια τον πατέρα μου και πριν λίγες ημέρες και τον πατριό μου. Με βρίσκετε και μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Ήταν ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας μου επί 40 χρόνια. Ο οποίος πέθανε ξαφνικά, ακριβώς όπως ο Μηνάς Χατζησάββας, από εγκεφαλικό. Έχει πέσει όλο το βάρος πάνω μου τώρα. Ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο μεγάλωσα στο δεύτερο κομμάτι της ζωής μου.

Οι σχέσεις των δύο οικογενειών ήταν άψογες και με τον πατέρα μου τη γυναίκα του και τις αδελφές μου και με τη μητέρα μου και τον άντρα της. Ο θάνατος είναι τραγικό γεγονός από μόνο του. Ένας θάνατος ο οποίος γίνεται τόσο ξαφνικά και βίαια μέσα στην οικογένεια, είναι τριπλό. Κι όταν αφήνει και τόσες εκκρεμότητες, γιατί ο άνθρωπος ήταν 70 χρονών, πολύ ακμαίος. Η μαμά μου είναι 81, δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, αλλά την έχω αναλάβει εγώ. Η κατάσταση της είναι καλή γιατί όλοι μας της έχουμε σταθεί πολύ, αλλά φυσικά έχει ups and downs. Στιγμές που της λείπει».

https://www.youtube.com/watch?v=DvwydVqy6ig&feature=youtu.be

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ