19-04-2021

Σπύρος Σούλης: Αυτός είναι ο λόγος που ο Αρναούτογλου θύμωσε μαζί του

Ο Σπύρος Σούλης αναφέρθηκε στον λόγο που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θύμωσε μαζί του.

«Στο πρωινό του Mega είχα τη δική μου στήλη, με κόνσεπτ να αλλάζω σπίτια. Μετά μου ήρθε η ιδέα να κάνω μια αυτόνομη εκπομπή που θα στηρίζεται στην αλλαγή σπιτιών, κάτι που πρότεινα πρώτα απ’ όλα στους ιθύνοντες του Mega. Οι ίδιοι, λοιπόν, μου πρότειναν να πάω την πρόταση της εκπομπής σε άλλο κανάλι, γιατί, όπως μου είπαν χαρακτηριστικά, “υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα την αφήσουν να προχωρήσει και θα μείνει για πάντα σε ένα γραφείο”.soulis_0

Μετά από τρεις μήνες αναμονής, η φιλική συμβουλή ανθρώπων του Mega με οδήγησε στο να κλείσω ένα ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο στον Alpha. Ήταν καλοκαίρι του 2005 όταν μου έδωσε εκπομπή και μου γνώρισε και την Ελένη Μενεγάκη, που ξεκινούσε την πρώτη της χρονιά στον Aplha. Κανονίσαμε να βγαίνω μία φορά την εβδομάδα στην Ελένη και να κάνω τριάντα επεισόδια Άλλαξέ Το, με προοπτική να συνεχίσει. Ήμουν τόσο χαρούμενος που μετά από λίγες μέρες πήγα στο Mega να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για τη συμβουλή τους που έπιασε τόπο. Εκείνοι, όμως, παρότι με είχαν συμβουλέψει να το κάνω, δεν χάρηκαν καθόλου.

Όταν μίλησα με τον Γρηγόρη, μου είπε: “Γιατί το έκανες αυτό;”. Του εξήγησα πως έφυγα γιατί μου έδωσαν δική μου εκπομπή σε άλλο κανάλι, και μάλιστα έπειτα από παρότρυνση ανθρώπων του Mega. Εκείνος, όμως, δεν μπορούσε να δεχτεί πως τα πράγματα έγιναν με αυτό τον τρόπο, διότι ακόμα και οι ίδιοι οι συνεργάτες του πλέον δεν παραδέχονταν σε εκείνον όλα όσα σου είπα προηγουμένως».

Πηγή: People

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ