13-04-2021

Παπακαλιάτης: Δεν θα πιστεύετε τι απάντησε όταν του είχαν ζητήσει να αλλάξει το όνομά του (video)

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Join us» αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και εξομολογήθηκε αν φοβάται την μοναξιά.

Χωρίς τίτλο

«Ενώ λατρεύω τα παιδιά, από την άλλη πλευρά θα ήθελα να το κάνω συνειδητά και όχι ασυνείδητα. Εκτός και αν είσαι 20 χρονών, που είναι το πιο αυθόρμητο πράγμα που μπορεί να συμβεί. Αν και δεν πιστεύω ότι για τον άντρα υπάρχει κανένα καμπανάκι. Είναι γυναικεία υπόθεση.

Η σχέση και η δέσμευση είναι ωραίο πράγμα. Είναι ωραίο να αγαπάς κάποιον. Αν θέλεις να αγαπήσεις κάποιον πάντα βρίσκεις χρόνο. Ο χρόνος έχει να κάνει με το πόσο σωστός γονιός μπορεί να είσαι. Αλλά θεωρώ πολύ ωραίο πράγμα τα ζευγάρια να είναι χρόνια μαζί. Δεν ξέρω πώς είναι, να σου πω την αλήθεια».

Όσο για το αν φοβάται την μοναξιά απάντησε: «Η μοναχικότητα είναι ένα τεράστιο κομμάτι της δουλειάς μου. Γράφω μόνος μου. Μέχρι στιγμής, τις ώρες που είμαι μόνος μου είμαι απόλυτα ευτυχής, δεν έχω πρόβλημα. Όταν είμαι ερωτευμένος δεν μπορώ να δουλέψω». Στο ξεκίνημά του τον συμβούλεψαν να αλλάξει το όνομά του γιατί δεν θα έκανε καριέρα αλλά η απάντησή του ήταν καταλυτική».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο τι του λείπει από τη ζωή του. «Μου έχουν λείψει οι σταθερές ερωτικές σχέσεις. Όμως πιστεύω πως όταν κάτι σου λείπει πραγματικά, με έναν τρόπο το επιδιώκεις και σου έρχεται. Εμένα πάντα στη ζωή μου, μου ερχόντουσαν αυτά που πραγματικά ήθελα και για τα οποία δούλευα πάρα πολύ. Οπότε από τη στιγμή που έχω αυτά, σημαίνει ότι αυτά ήθελα. Δεν υπάρχει κάτι που να μου λείπει ουσιαστικά».

https://www.youtube.com/watch?v=iIWjZAqp6DA&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=7DgVN9IOzpM&feature=youtu.be

Διαβάστε επίσης: Παπακαλιάτης: «Το διαζύγιο των γονιών μου με επηρέασε στο να ασχοληθώ με την συγγραφή» (video)

Δείτε τον Παπακαλιάτη πριν 23 χρόνια στη σειρά «Οι Απαράδεκτοι» (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ