21-04-2021

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Ο έρωτας πια δεν μπορεί να με κάνει εξαρτημένη»

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε συνέντευξή της μίλησε για την μοναξιά, τη κόρη της αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Η Μαρία είναι ένα πολύ ώριμο παιδί. Ένα παιδί που σκέφτεται… Ένα παιδί πολύ όμορφο… Με όμορφη ψυχή. Μου λείπει τώρα που άνοιξε τα φτερά της. Μου λείπουν όλα αυτά που δεν έζησα μαζί της, όταν ήταν σε πιο μικρή ηλικία και την είχα κοντά μου. Τότε που δούλευα πάρα πολύ. Και θέατρο και τηλεόραση. Όσο μεγαλώνει, η σχέση μας γίνεται πιο ουσιαστική και πιο ώριμη. Φίλες δεν είμαστε! Δεν θέλω να είμαι φίλη με την κόρη μου. Θέλω να είμαι η μάνα της κι αυτή η κόρη μου».

konstadinidou

Όταν ρωτήθηκε αν είναι καλή μαμά απάντησε στο like.com «Δεν ξέρω αν είμαι καλή μητέρα. Έχω κάνει τόσα λάθη. Νιώθω όμως ότι τουλάχιστον αντιλαμβάνεται ότι την αγαπώ. Ότι είναι η μόνη μου σκέψη. Και ότι είμαι εδώ για κείνην, ό,τι και να συμβεί. Θα ήθελα να είχα κάνει και άλλα παιδιά. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το αίσθημα της πληρότητας που σου δίνει η μητρότητα. Δεν έκανα όμως».6400-1

Όσο για το αν φοβάται την μοναξιά απάντησε: «Τώρα καθόλου. Γίναμε φίλες. Μπορώ να πω κιόλας ότι μου αρέσει. Με κάνει να διαχειρίζομαι τα πράγματα πιο ουσιαστικά. Εξάλλου έχω τόσους καλούς φίλους, που ακόμη και την ώρα που κλείνει η πόρτα μου, δεν νιώθω μόνη. Άργησα να το καταλάβω. Πόσο σημαντική είναι στη ζωή μου η αδελφή μου. Μικρές μαλώναμε πολύ. Όσο μεγαλώνουμε αντιλαμβάνομαι την αξία αυτής της σχέσης. Στα δύσκολα, στα ωραία, αλλά και στα καθημερινά την αναζητώ. Είναι η αδελφή μου».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της. «Ο έρωτας πια δεν μπορεί να με κάνει εξαρτημένη. Ξέρω ότι μπορώ να φύγω από μια μεγάλη σχέση εάν δεν πληροί τις δικές μου προϋποθέσεις. Θέλω τα πράγματα να είναι ισότιμα. Αυτό άλλωστε σημαίνει πια για μένα έρωτας»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ