12-05-2021

Ο αδελφός του Γιώργου Γεροντιδάκη, Αλέξανδρος μιλάει για τον «Μελέτη» και τη ζωή του σεφ (video)

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης «κλέβει» την παράσταση στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και είναι αγαπημένος ήρωας των τηλεθεατών.

Ο αδελφός του, Αλέξανδρος Γεροντιδάκης είναι σεφ έχει ζήσει  έξι χρόνια στο Λονδίνο και τώρα ετοιμάζεται για το Παρίσι όπου θα συνεργαστεί με τη Ντίνα Νικολάου και μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των κούκου».

«Είμαι λίγο πολίτης του κόσμου. Ήμουν έξι χρόνια στο Λονδίνο, στη Ρωσία, στην Κύπρο, στη Μύκονο και τώρα στο Παρίσι. Τη Ντίνα Νικολάου την εκτιμώ απεριόριστα, πρώτα απ’ όλα γιατί είναι καλή οικογενειάρχισσα. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Στο Παρίσι θα αναλάβω μια κουζίνα και θα την τρέξω εγώ. Δεν ξέρω καθόλου γαλλικά, αλλά με θέληση όλα τα μαθαίνεις», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Γεροντιδάκης.

Και αποκάλυψε: «Η μαμά μου είναι pastry chef, οπότε έχουμε χωρίσει τα τσανάκια μας. Πιο παλιά μου έκανε παρατηρήσεις, αλλά με το που βρήκε την αγάπη της και σπούδασε ζαχαροπλαστική στα 50 της, τα έχουμε βρει».

Για τον αδελφό του Γιώργο Γεροντιδάκη είπε: «Παρακολουθώ οτιδήποτε κάνει ο αδερφός μου, ο Γιώργος, και είμαι πολύ περήφανος. Παρακολουθώ τις Άγριες Μέλισσες, αλλά δεν τον ρωτάω τι θα γίνει. Και ο Γιώργος και οι φίλοι μου με ρωτάνε πώς να μαγειρέψουν».
>Τέλος, ο Αλέξανδρος Γεροντιδάκης ανέφερε πως μαζί με τον αδελφό του είχαν συμμετάσχει μαζί σε cast για ταινία: «Μαζί είχαμε πάει σε casting για μια ταινία. Όταν άνοιξε η κάμερα είπα “πάρε τον αδελφό μου γιατί είναι καλύτερος”».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ