12-05-2021

Ιεροκλής Μιχαηλίδης για καταγγελίες: Να μη γίνονται τηλεοπτικά δικαστήρια (video)

«Είπαμε όλοι εμείς ότι σαφώς στηρίζεις τα θύματα, σαφώς και είσαι εναντίον οποιασδήποτε βίαιης πράξης, είτε είναι σεξουαλική ή μη»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης καλεσμένος της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Φυσικά πέφτουμε όλοι από τα σύννεφα, αλλά επειδή είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα κι επειδή μας ζήτησαν να μιλήσουμε εγώ και πολλοί άνθρωποι ακόμα. Αποφασίσαμε ότι δεν πρέπει να μιλάμε για να παραμείνει σοβαρό αυτό το θέμα.

Είναι πάρα πολύ σοβαρό. Είπαμε όλοι εμείς ότι σαφώς στηρίζεις τα θύματα, σαφώς και είσαι εναντίον οποιασδήποτε βίαιης πράξης, είτε είναι σεξουαλική ή μη. Αυτό πρέπει να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και να μη γίνονται τηλεοπτικά δικαστήρια.

Μέχρι τον βαθμό που γίνονται κακώς. Θα πρέπει κάποια στιγμή να το ελέγξουμε. Αν βγαίνουμε όλοι και μιλάμε για πράγματα που δε γνωρίζουμε και δεν έχουμε στοιχεία, θα πρέπει να πάρουμε θέση υπέρ των θυμάτων, κι εναντίον των θυτών. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να αφήσουμε τη δικαιοσύνη και όταν χρειαστεί να κληθούμε για κάτι που ξέρουμε φυσικά θα μιλήσουμε. Είναι ξεκάθαρη η θέση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ