18-04-2021

Δανάη Μπάρκα: Όσα σχόλια αφορούν την εμφάνισή μου δεν με βρίσκουν σύμφωνη

Η Δανάη Μπάρκα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Pop up» αναφέρθηκε στο άγχος της να βγάλει αυτοπρόσωπους τους ανθρώπους της οικογένειάς της ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια για την εμφάνισή της.

«Πάντα νιώθω το βάρος και το άγχος να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Η μητέρα μου με συμβούλευσε να είμαι ο εαυτός μου και να μην ακούω τις κακεντρέχειες. Δεν έχω εμμονή με τα νούμερα, αλλά θέλω να μου δείχνει την προτίμησή του ο κόσμος. Τα αρνητικά σχόλια που αφορούν τη δουλειά μου τα ακούω και τα αλλάζω. Όσα σχόλια αφορούν την εμφάνισή μου δεν με βρίσκουν σύμφωνη».

Ενώ μίλησε και για τη φιλία της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Την Ηλιάνα τη γνωρίζω λιγότερο από ένα χρόνο, έχουμε πολλά κοινά, μας συνδέουν πολλά πράγματα. Είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ δοτικό, που ξέρω ότι θα είναι εκεί από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο. Όταν μου έγινε η πρόταση για το πρωινό δεν είπα αμέσως το ναι, αλλά ήμουν θετική, είναι ένα κανάλι που με έχει μεγαλώσει. Ελπίζω να είμαι γουρλού για το κανάλι ως πρώτη παρουσιάστρια ψυχαγωγικού».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ