14-04-2021

Μετά το ξέσπασμα της Καινούργιου η απάντηση Κούγια: Δεν αναφερόμουν σε εσάς

Ο Αλέξης Κούγιας λίγες ώρες μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για όσα ανέφερε για εκείνη στην ανακοίνωσή του έβγαλε νέα ανακοίνωση λέγοντας πως δεν αναφερόταν σε εκείνη.

Η έκρηξη της παρουσιάστριας πυροδοτήθηκε διαβάζοντας την πρώτη ανακοίνωση που έγραφε: «Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα».

Η παρουσιάστρια έξαλλη του απάντησε μέσα από την εκπομπή της. «Να ενημερώσω τον κύριο Κούγια πως δεν έχω σπίτι στη Μύκονο όπως εκείνος, ούτε διακοπές κάνω στη Μύκονο κάθε καλοκαίρι όπως εκείνος απλά τυχαίνει ο σύντροφός μου να έχει σπίτι στο νησί και πηγαίνω τελευταία αλλά και παλιότερα με τις φίλες μου. Για τα υπόλοιπα τι να πρωτοπώ;

Ότι εγώ δεν μπορώ να αγγίξω τέτοιο θέμα γιατί η παιδεία μου δεν είναι επαρκής; Αν πιστεύετε κύριε Κούγια πως η παιδεία μου δεν είναι επαρκής είστε βαθιά γελασμένος, και πανεπιστήμιο έχω τελειώσει και όλα. Να σας πω πως η παιδεία ενός ανθρώπου με το πανεπιστήμιο και τις γνώσεις του αντικειμένου.

Ντροπή όλα αυτά που είπε αλλά είναι τιμή μου να με πιάνει στο στόμα του ένας τέτοιος τύπος. Για το ήθος μου δεν έχει τολμήσει να μιλήσει κανένας. Εσείς είστε ο τελευταίος που θα μιλήσει για ήθος, εσείς και το περιβάλλον σας».

Και πρόσθεσε:  «Καλώ τον Δικηγορικό Σύλλογο να πάρει θέση και τον μαζέψει. Αυτό δεν θα το αφήσω έτσι. Μπορεί να μην έχω τις γνώσεις που έχουν οι υπόλοιποι. Μπορεί να μην είμαι κεντρικό δελτίο ή να παρουσιάζω οτιδήποτε. Αυτήν τη στιγμή το ήθος και η αξιοπρέπειά μου, ειλικρινά, δεν επιτρέπω σε κανένα τέτοιο τύπο που υπερασπίζετε αυτήν τη στιγμή έναν παιδεραστή να υπονοεί κάτι γι’ αυτά».

Ο ποινικολόγος έστειλε νέα ανακοίνωση στην οποία ξεκαθάριζε πως δεν εννοούσε την Κατερίνα Καινούργιου με εκείνη να ποστάρει στο instastory της την ανακοίνωση γράφοντας σχόλιο: «Χωρίς λόγια»

Ο Αλέξης Κούγιας έγραφε στη νέα ανακοίνωση: «Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο τύπου που εξέδωσα. Σε άλλη κυρία – παρουσιάστρια αναφερόμουν. Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ