18-04-2021

Φαρμάκη-Μαντόπουλος: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Όλγα Φαρμάκη και ο σύντροφός της, Σταύρος Μαντόπουλος, όπως γράφει το Secret των Παραπολιτικών, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.
Η μελαχρινή καλλονή, μοντέλο και fashion blogger και ο γοητευτικός επιχειρηματίας αποφάσισαν από κοινού να επισημοποιήσουν με αυτόν τον τρόπο τη σχέση τους. Άλλωστε, είναι χαμηλών τόνων και γι’ αυτό δεν πήρε δημοσιότητα το συγκεκριμένο βήμα τους.

Όλγα Φαρμάκη

Στις 27 Ιανουαρίου η Ολγα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που θα ονομαστεί Μαριέττα. «Και εγώ και ο Σταύρος το θέλαμε και χαρήκαμε πάρα πολύ όταν το μάθαμε. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου. Εκείνος είχε τις αμφιβολίες του, αλλά εγώ από την αρχή είχα πει στη φίλη μου: “Ταιριάζω πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο, νιώθω ότι έχω βρει το άλλο μου μισό”. Δεν υπήρχε άγχος, κανένα παιχνίδι στη σχέση, ήταν πολύ καλή η χημεία μας. Του ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη με ένα τηλεφώνημα. Εγώ το έμαθα όταν ήμουν στο γραφείο. Το θέλαμε και κάναμε προσπάθειες, δηλαδή μετρούσαμε τις μέρες, ρωτούσαμε και φίλους που έχουν κάνει παιδάκια να μας πουν tips. Οταν συνειδητοποίησα ότι είμαι έγκυος, ξετρελάθηκα! Ηταν ό,τι ήθελα πιο πολύ», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ