19-04-2021

Μικρούτσικος: Χτυπάει το κουδούνι, μπαίνει μία κυρία μέσα και λέει στη γυναίκα μου πως τη βίασα (video)

Με αφορμή τις καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ο Ανδρέας Μικρούτσικος καλεσμένος της εκπομπής «Tik Talk» αποκάλυψε τι συνέβη στον ίδιο μερικά χρόνια πριν.

«Είναι θετικό βήμα το ότι ο καθένας λέει την εμπειρία του. Να έχεις το ανάστημα να πεις τι συμβαίνει. Κάποιοι χώροι γαργαλάνε και περισσότερο. Στην ουσία του δεν πέφτω από τα σύννεφα. Το θέμα είναι να προσπαθήσω με τη γνώση και την εμπειρία που έχω να αξιολογήσω τι γίνεται. Μπορεί να βγει ο καθένας και να πει ο Αντρέας με κακοποίησε σεξουαλικά. Έχω φλερτάρει τη μισή Ελλάδα. Όποτε είχα εξουσία, αυτό το σκαλοπάτι δεν το χρησιμοποιούσα με τίποτα. Ποτέ δεν θα έβλεπα μία που εξαρτάται από μένα και να τη φλερτάρω», είπε αναφερόμενος στις καταγγελίες και αποκάλυψε τι του είχε συμβεί στο παρελθόν.

«Ήμουν παντρεμένος και μου χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει μέσα μια κυρία με τον σύντροφό της και λέει στη γυναίκα μου ο άντρας σας με βίασε. Εκεί ήταν ιστορία μιας παρανοϊκής. Είναι κάποιες αφηγήσεις που με κάνουν να τις πιστέψω και αν είχα μια άλλη άποψη να πω κοίτα τελικά τι έγινε. Είναι άλλες που δεν μου είναι αξιόπιστες», σχολίασε.

Και πρόσθεσε: «Έχω δει ότι χρησιμοποιούνται τα πόστα και η εξουσία. Θεωρώ υποτίμηση του έρωτα, να χρησιμοποιώ το ότι μπορώ να σε βοηθήσω. Μου έρχεται εμετός. Συμβαίνει, ισχύει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ