18-04-2021

Συγκινεί ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου: Είναι άθλος αυτό που έκανε ο πατέρας μου (video)

«Ήταν ένας μπαμπάς που έκανε ότι καλύτερο μπορούσε κάθε φορά. Με κάποια λάθη, με πάρα πολλά σωστά»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Tik Talk» σε μία συνέντευξη μετά από πολλά χρόνια. Συγκινητική στιγμή ήταν το βίντεο που προβλήθηκε με τις δηλώσεις του γιου του, Στέργιου.

«Ήταν ένας μπαμπάς που έκανε ότι καλύτερο μπορούσε κάθε φορά. Με κάποια λάθη, με πάρα πολλά σωστά. Το θέμα είναι ότι μετά από τόσα χρόνια που είναι πατέρας μου και είμαι γιος του έχουμε μια σχέση πολύ υγιή και ωραία.

Θέλει δύναμη και για μένα είναι ένας μικρός άθλος το να καταφέρεις αν ξαναβρείς τη φόρμα σου και από έναν άλλο τρόπο ζωής να επανέλθεις σε έναν προηγούμενο, ο οποίος είναι λίγο πιο έντονος, πιο δραστήριος και έχει πάλι την έκθεση. Τον θαυμάζω για τη δύναμη που βρήκε και το ότι αυτά τα τελευταία χρόνια ήταν σε μία διαφορετική κατάσταση από αυτή που είχε συνηθίσει, πιο ήρεμος στον δικό του μικρόκοσμο με τα δικά του ενδιαφέροντα και έξω από όλο αυτό. Χαίρομαι που το ξανακάνει γιατί όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τελικά χρειάζεται να είναι δραστήριος, να μη μένει στην πραγματική του ηλικία και να μη μαραζώνει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ