17-04-2021

Ο Τάσος Ξιάρχος συγκλονίζει: Στα έξι μου με βίασε ένα αγόρι στη γειτονιά και οι γονείς μου δεν με βοήθησαν

Συγκλονίζει ο χορογράφος

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Τάσος Ξιάρχος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show».

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ όμορφα γιατί οι κακές παιδικές αναμνήσεις φεύγουν. Θυμάμαι ωραίες στιγμές από τότε που χώρισε η μητέρα μου με τον πατέρα μου και από τότε άνοιξαν τα φτερά μου. Χάρηκα πάρα πολύ όταν χώρισαν οι γονείς μου. Έζησα πολύ βίαιες καταστάσεις γιατί ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός. Περάσαμε τα παιδικά μου χρόνια στο πρόγραμμα απεξάρτησης ναρκωτικών και ποτού. Μαθαίναμε όλοι μαζί κι εγώ σαν παιδί πώς να συμπεριφερόμαστε σε τέτοιους ανθρώπους. Άσχημες καταστάσεις. Πολλή βία. Όχι σε εμένα, πάντα στις γυναίκες. Γι’ αυτό έχω μια ανάγκη να προστατεύω τις γυναίκες. Αυτό είχε γίνει σώμα πλέον σε εμένα, αλλά από την πρώτη ημέρα κατάλαβα ότι δεν πρέπει να είναι έτσι. Η πρώτη μου ανάμνηση σαν παιδί είναι αίματα. Τώρα είμαστε καλά με τον πατέρα μου. Με τη μητέρα μου η σχέση μου είναι τρομερή. Και με τους δυο είμαστε καλά. Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Και δυστυχώς ή  ευτυχώς αυτά με βοήθησαν να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Πολλά που έχω ζήσει είναι για να…».

Και αναφέρθηκε στον βιασμό του σε ηλικία μόλις έξι ετών: «Πολλές φορές πάω στην παλιά μου γειτονιά για να πάρω ενέργεια. Περνώντας από ένα χωράφι μου ήρθε μια σφαλιάρα. Μου ήρθε μια ανάμνηση και μετά έγινε τρεις, όταν ήμουν έξι χρόνων από ένα νεαρό αγόρι της γειτονιάς που με βίασε. Ποτέ οι γονείς δεν βοήθησαν να με σώσουν από κάτι άλλο.

Η μητέρα μου είχε την ανάγκη της επιβίωσης να μην φάει ξύλο και ο πατέρας μου ήταν εθισμένος στο ποτό. Ένα παιδί έξι χρόνων που νιώθει για πρώτη φορά ένα συναίσθημα επαφής, μπορεί να θεωρήσει ότι αυτό το συναίσθημα πρέπει να συμβεί. Είναι το παράξενο να αναρωτιέσαι σε όλη τη ζωή σου, τελικά γεννήθηκα έτσι ή έγινα έτσι; Δεν το συζήτησα ποτέ με τους γονείς μου. Και ούτε και τώρα με έχουν ρωτήσει γι’ αυτό», είπε και «λύγισε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ