19-04-2021

Ενοχλημένος ο Γιάννης Κότσιρας: Τα ψεύτικα προφίλ και η δημόσια έκκλησή του

«Όσοι με γνωρίζεται θα ξέρετε άλλωστε πως μιλάω πολύ καλά την ελληνική γλώσσα και δεν εκφράζομαι σαν αυτόματη μετάφραση του Google»

Ο Γιάννης Κότσιρας πόσταρε ένα μήνυμα στο instagram ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει δεύτερο προφίλ και τόνισε πως πρόκειται για ψεύτικα και να μην πέφτουν στην παγίδα τους όσοι δέχονται αιτήματα φιλίας.

«Καλημέρα σας. Επειδή τις τελευταίες ημέρες γίνεται μια τεράστια προσπάθεια δημιουργίας και πάλι ψεύτικων προφίλ, ήδη έχω κάνει αναφορά σε 16 τέτοια προφίλ, σας δηλώνω κατηγορηματικά πως ούτε έχω, ούτε σκοπεύω να δημιουργήσω δεύτερο προφίλ.

Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν στέλνω προσωπικά μηνύματα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω διαφημίζοντας τον εαυτό μου. Δεν το κάνω δημοσίως και δεν θα το έκανα ποτέ ιδιωτικά. Ούτε θα σας ζητούσα ποτέ κανένα μα κανένα προσωπικό στοιχείο όπως τηλέφωνα, διευθύνσεις, τραπεζικούς λογαριασμούς κλπ.

Τέλος, όσοι με γνωρίζεται θα ξέρετε άλλωστε πως μιλάω πολύ καλά την ελληνική γλώσσα και δεν εκφράζομαι σαν αυτόματη μετάφραση του Google.

Γι’ αυτό, οποιοσδήποτε άλλος λογαριασμός, πέρα από αυτόν εδώ, εμφανίζεται και μιλά ή σας απευθύνεται εξ ονόματός μου, είναι ψεύτικος και σας παρακαλώ να τον αναφέρετε και εάν σας είναι εύκολο να τον κοινοποιείτε και σε μένα ώστε να τον αναφέρω κι εγώ.

Σας ευχαριστώ πολύ

Γιάννης Κότσιρας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ