11-04-2021

Εβελίνα Παπούλια: Θα παρακαλούσα το ατόπημα του ΣΕΗ να διορθωθεί απέναντι στον Μαρκουλάκη

«Δεν θεωρώ πρέπον οι συνάνθρωποι- συνάδελφοι μας να ρίχνονται στον τόπο του λιθοβολισμού»

Μετά τον Μάριο Αθανασίου και η Εβελίνα Παπούλια στηρίζει δημόσια τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ζητώντας από το ΣΕΗ εμμέσως να ζητήσει συγγνώμη από τον ηθοποιό.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είχε στείλει επιστολή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του με όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπό του. Η Εβελίνα Παπούλια έγραψε ένα ποστ στο instagram που αναφέρει:

«Παρακαλώ πολύ για να μπορούμε να #eimasteoloimazi καλό θα ήταν να τιμούμε αυτό που συνυπογράφουμε. Δεν μπορούμε να αμαυρώνουμε ανθρώπους συναδέλφους μας και υποστηρικτές του #metoo. Αν κάποιος πέσει σε λεκτικό ατόπημα καλό θα είναι πρώτα να σκεφτόμαστε ότι δεν το έκανε από κακή πρόθεση και μετά να επικοινωνούμε κατιδίαν μαζί του. Δεν θεωρώ πρέπον οι συνάνθρωποι- συνάδελφοι μας να ρίχνονται στον τόπο του λιθοβολισμού! Με αυτόν τον τρόπο δεν φαντάζουμε καλύτεροι από τους θύτες και από τους ανθρώπους που ασκούν λεκτική βία. Θα παρακαλούσα το ατόπημα του ΣΕΗ να διορθωθεί απέναντι στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αν θέλουμε να ζούμε σε μια δίκαιη κοινωνία με ίσα δικαιώματα και αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Το ΣΕΗ είναι η οικογένεια όλων μας. Πόσο μάλλον ανθρώπων που χρόνια τώρα έχουν δείξει έντονα το αίσθημα της συναδελφικότητας».

View this post on Instagram

A post shared by Evelina Papoulia 1111 🙏 (@evelina_papoulia_official)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ