23-02-2021

Η Παυλίδου πηγαίνει στα δικαστήρια τον Παπαγιάννη: Περιμένουμε να οριστεί ημερομηνία της δίκης (video)

«Έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης η δική μου περίπτωση και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει»

Η Σοφία Παυλίδου πριν από τρία χρόνια είχε κατηγορήσει τον Μάνο Παπαγιάννη για επίθεση στα καμαρίνια.

Η ηθοποιός με αφορμή τις καταγγελίες που έρχονται στη δημοσιότητα αναφέρθηκε σε όσα εκείνη κατήγγειλε τότε για τον συνάδελφό της. «Περιμένουμε να οριστεί η ημερομηνία της δίκης. Θα γίνει δικαστήριο. Έχει περάσει από τον Εισαγγελέα, αλλά δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία της δίκης. Και τώρα με την πανδημία δεν είναι εύκολο να κινηθεί η διαδικασία.

Δεν είναι θέμα πρωτιάς. Εγώ πριν τρία χρόνια δεν ήμουν ένα κοριτσάκι μικρό, που θα μπορούσε κάποιος να του κάνει κάτι, να κρυφτεί, να μην καταλάβει τι του έχει συμβεί. Υπερασπίστηκα το δίκιο μου και δε μου πέρασε στιγμή από το μυαλό να μην απευθυνθώ στη δικαιοσύνη. Έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης η δική μου περίπτωση και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Για ό,τι συμβαίνει τώρα, είμαι χαρούμενη που οι άνθρωποι αυτοί κατάφεραν να βρουν το θάρρος και να μιλήσουν. Δεν είναι σίγουρα όλες οι περιπτώσεις ίδιες και δε συμβαίνει μόνο στο θέατρο. Σε καμία περίπτωση η ταύτιση του παιδεραστή με τον θεατράνθρωπο δε μπορεί να είναι υπαρκτή. Δεν ήταν ωραία πράγματα αυτά για τον χώρο μας», είπε στην εκπομπή «Το πρωινό».

Δείτε το βίντεο από τα 03.16 λεπτά

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ