12-04-2021

Η 40χρονη που «έκαψε» τον Λιγνάδη – «Όφειλα να το κάνω για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου»

«Κατέθεσα την Παρασκευή γιατί είμαι μητέρα. Γέννησα πρόσφατα, αγαπάω τα παιδιά, τα λατρεύω τα παιδιά»

Η 40χρονη γυναίκα που κατέθεσε κάτω από άκρα μυστικότητα και «έκαψε» τον Δημήτρη Λιγνάδη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το πώς πήρε την απόφαση να το κάνει.

Η κυρία αυτή που είναι ηθοποιός υπήρξε επί 19 χρόνια σύντροφος του Δημήτρη Λιγνάδη σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής. «Κατέθεσα την Παρασκευή γιατί είμαι μητέρα. Γέννησα πρόσφατα, αγαπάω τα παιδιά, τα λατρεύω τα παιδιά. Όφειλα να το κάνω για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου μέχρι το τέλος της ζωής μου».

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε πριν από λίγες ώρες η κατάθεση της γυναίκας «κλειδί» στη σύλληψη του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη. «Μου είπε πως αν μιλήσω θα μου τινάξει τα μυαλά στον αέρα».

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνείται τις κατηγορίες και μεταξύ άλλων είπε στην ανακρίτρια:  «Όχι δεν γνωρίζω… Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες. Δεν έχω ιδέα. Δεν έχω ενημερωθεί… Έθεσα εαυτών αμέσως στη διάθεσή σας. Γι’ αυτό και παρουσιάστηκα αμέσως μετά την έκδοση του εντάλματος. Δεν είχα ή έχω να κρύψω κάτι. Είμαι ειλικρινής απέναντί σας σε όλη αυτήν την ιστορία. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα, ούτε να κρυφθώ, ούτε να διαφύγω, ούτε κάτι άλλο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ