22-02-2021

Η κατάθεση της 40χρονης που «έκαψε» τον Λιγνάδη – «Μου είπε πως αν μιλήσω θα μου τινάξει τα μυαλά στον αέρα»

Μία 40χρονη γυναίκα «έκαψε» τον Δημήτρη Λιγνάδη με την κατάθεσή της.

Η γυναίκα αυτή έκανε παρέα με τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό και μπαινόβγαινε στο σπίτι του. Όταν αντιλήφθηκε τι γινόταν τον προειδοποίησε πως θα τα πει όλα στην αστυνομία και εκείνος την απείλησε πως θα την σκοτώσει όπως κατέθεσε η ίδια.

Μετά τον διάλογό του με την ανακρίτρια στο φως της δημοσιότητας ήρθε και η κατάθεση της γυναίκα που τον οδήγησε με χειροπέδες στη ΓΑΔΑ.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνείται τις κατηγορίες και μεταξύ άλλων είπε στην ανακρίτρια:

 «Όχι δεν γνωρίζω… Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες. Δεν έχω ιδέα. Δεν έχω ενημερωθεί… Έθεσα εαυτών αμέσως στη διάθεσή σας. Γι’ αυτό και παρουσιάστηκα αμέσως μετά την έκδοση του εντάλματος. Δεν είχα ή έχω να κρύψω κάτι. Είμαι ειλικρινής απέναντί σας σε όλη αυτήν την ιστορία. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα, ούτε να κρυφθώ, ούτε να διαφύγω, ούτε κάτι άλλο».

Δείτε την κατάθεση που εξασφάλισε η εκπομπή «Ευτυχείτε»:

Μόνος του σε κελί στον έβδομο όροφο του κτηρίου της ΓΑΔΑ τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης ώστε να μην έχει επαφή με άλλους κρατούμενους.

Ο σκηνοθέτης σχεδιάζει πλέον με τους δικηγόρους του τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί στην απολογία του αφού μελετούν από κοινού τη δικογραφία και τις εις βάρος του κατηγορίες.

Η ημέρα που θα κρίνει το άμεσο μέλλον του είναι η Τετάρτη, καθώς τότε θα οδηγηθεί στον ανακριτή και θα αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί ή αν θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ