12-04-2021

Τα λένε έξω από τα… δόντια Μπουρδούμης και Κακούρης: Η υπόθεση Λιγνάδη μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση

«Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του παιδιά μέχρι να ραγίσουν»

Η υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη και η σύλληψή του με την κατηγορία του «βιασμού κατά συρροή» έχει οδηγήσει σε σφοδρότατες αντιδράσεις από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μέσω Instagram υποστήριξε ότι υπάρχουν τόσοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που μπορεί να ρίξει ακόμα και την κυβέρνηση. «Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του παιδιά μέχρι να ραγίσουν», έγραψε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμη υποστήριξε ότι η παραίτηση της υπουργού πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, η οποία βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα τις τελευταίες ημέρες, ένεκα των εξελίξεων «θεωρείται σχεδόν βέβαιη».

«Η παραίτηση της Μενδώνη είναι σχεδόν βέβαιη. Η υπόθεση Λιγνάδη όμως είναι τόσο μεγάλη και υπάρχουν τόσοι πολλοί εμπλεκόμενοι που είναι πιθανόν να ρίξει την κυβέρνηση», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός στο Instagram.

Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι ένα πρόσωπο που σχεδόν καθημερινά τοποθετείται μέσα από τα social media για τις καταγγελίες περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης και εκφοβισμού στον χώρο του θεάτρου. Μάλιστα και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλο της σχολής του.

Λεωνίδας Κακούρης: Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του παιδιά μέχρι να ραγίσουν

Την ίδια ώρα, με μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Λεωνίδας Κακούρης σχολίασε τη σύλληψη του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία του «βιασμού κατά συρροή».

Ο πρωταγωνιστής από τις «Άγριες Μέλισσες» του «ΑΝΤ1» έκανε αναφορά και στην καταγγελία του Χρήστου, του νεαρού που κατάφερε να μην πέσει θύμα βιασμού του γνωστού σκηνοθέτη, όπως αναφέρει στην επιστολή του, αλλά θύμα χειραγώγησης:

«Με τις “ευλογίες” πολλών, για πάνω από 30 χρόνια, το “ανίερο” τέρας, “μαγάρισε” την ποίηση και το θέατρο για να κάνει ψωνιστήρι και το ψώνιο του. Έσταξε μέσα σε εκατοντάδες ψυχές το φαρμάκι του. Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκαλιές νεαρών παιδιών μέχρι να ραγίσουν και ύστερα να σπάσει όποια ήθελε. Γιατί; Γιατί μπορούσε!».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ