12-04-2021

Σοκάρει η Άριελ Κωνσταντινίδη: Σκηνοθέτης απαιτούσε να πίνω κάθε βράδυ καθαρό οινόπνευμα

Mια σπάνια και σοκαριστική εξομολόγηση έκανε η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη στον Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη είχε πρόσφατα εξομολογηθεί ότι έχει υποστεί και σεξουαλική παρενόχληση αλλά και εργασιακή κακοποίηση στο θέατρο.

Η ηθοποιός αποκάλυψε μια απίστευτα σοκαριστική περίπτωση εργασιακού bullying που έχει δεχτεί σε θεατρική της συνεργασία.

Διαβάστε πώς περιγράφει όσα έζησε:

«Μου έχει τύχει να συνεργαστώ με έναν πολύ ταλαντούχο ηθοποιό, ο οποίος ήταν και ο σκηνοθέτης της παράστασης στην οποία συμμετείχα. Μέσα στο κείμενο υπήρχε μια σκηνή όπου έπρεπε να πίνω ένα ποτό, στο οποίο θα έβαζα φωτιά για να με ζεστάνει. Στην αρχή έβαλα φωτιά με έναν αναπτήρα στο ποτό, αλλά η φλόγα που άναψε ήταν μικρή και δεν περνούσε ως εφέ ούτε στην πρώτη σειρά της πλατείας.

Μετά την πρεμιέρα λοιπόν αποφάσισε να χρησιμοποιεί αντί για κονιάκ, καθαρό οινόπνευμα. Και απαιτούσε από εμένα να το πίνω. Όταν του παραπονέθηκα ότι δεν μπορώ να πίνω κάθε βράδυ οινόπνευμα, μου απάντησε: «Ηθοποιός είσαι, βρες μια λύση!». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκέφτομαι 24 ώρες το 24ωρο τι θα έπρεπε να κάνω και να μουδιάζει όλο μου το σώμα κάθε φορά που έφτανε αυτή η σκηνή.

Αν συνέβαινε τώρα, πιθανότατα θα γελούσα ή θα του απαντούσα: «Εσύ, είσαι ο σκηνοθέτης. Εσύ θα πρέπει να βρεις τη λύση». Αλλά εγώ μιλούσα με το «σεις» και με το «σας» και με απόλυτο σεβασμό σε κάποιον που δεν με σεβόταν».

«Δεν είναι η ώρα της συμπόνιας για τους θύτες! Τώρα χρειάζεται να βγει προς τα έξω όλος αυτός ο πόνος και ο θυμός και όχι μόνο από τον δικό μας κλάδο, αλλά από όλους» είναι το μήνυμα που έστειλε μέσα από τη συνέντευξή της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ