18-04-2021

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είναι έγκυος;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, περνά μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της

Η όμορφη παρουσιάστρια, ζει ένα μεγάλο έρωτα με τον γνωστό επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και δεν κρύβει πόσο ερωτευμένη είναι!

Το ζευγάρι μένει μαζί και έχει πολλά κοινά ενδιαφέροντα, που τους νουν ακόμα πιο κοντά. Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος και πως περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Όσο περνούν οι μέρες μάλιστα οι φήμες αυτές γίνονται ακόμα πιο έντονες. Ωστόσο αν οι φήμες ισχύουν θα φανεί τις επόμενες ημέρες!

Η Κωνσταντίνα είχε πει για τη σχέση της με τον γνωστό επιχειρηματία πριν από λίγες μέρες:

Ναι, διατηρώ μια σχέση τους τελευταίους έξι μήνες. Είμαι πολύ καλά και πολύ ήρεμη. Αυτά δεν τα προγραμματίζεις στη ζωή σου, έρχονται ξαφνικά. Με τον Βασίλη έχουμε μια πολύ ωραία καθημερινότητα, μοιραζόμαστε πολλά κοινά ενδιαφέροντα και προσπαθούμε να αξιοποιούμε τον χρόνο μας ευχάριστα. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στη διαδικασία να μοιραστώ την προσωπική μου ζωή τόσο έντονα με τον κόσμο. Το γιατί δεν το γνωρίζω. Νομίζω ότι αυτά δεν τα προγραμματίζεις. Απλά συμβαίνουν.

Για το αν είναι στα σχέδια του ζευγαριού ένας γάμος, η Κωνσταντίνα απάντησε:

Αυτές είναι σκέψεις πολύ προσωπικές. Σίγουρα αυτό που περνάμε με τον Covid-19 είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Ευτυχώς, τα σπίτια μας είναι κοντά, σίγουρα μένουμε μαζί. Τα υπόλοιπα είναι πολύ προσωπικά και δικά μας για να μπω στη διαδικασία να τα μοιραστώ. Η ζωή και ο χρόνος θα δείξουν πώς θα εξελιχθεί η σχέση μας. Είμαι πολύ χαρούμενη και, όπως μοιράζομαι πολλά πράγματα με τον κόσμο, μοιράζομαι και την ευτυχία μου, πάντα όμως με ένα όριο, είχε πει η Κωνσταντίνα.

Για το αν έχει σκεφτεί να δημιουργήσει οικογένεια η Κωνσταντίνα απάντησε:

Αγαπώ πολύ την οικογένειά μου. Είμαι ευγνώμων που προέρχομαι από μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια. Οι γονείς μου είναι 34 χρόνια μαζί οπότε οι εικόνες που έχω για το θεσμό της οικογένειας είναι πολύ σημαντικές για εμένα. Ευτυχώς, με τον σύντροφό μου, τον Βασίλη, έχουμε τα ίδια πιστεύω όσον αφορά αυτό το θέμα, έχουμε τους ίδιους ηθικούς κανόνες και τα έχουμε με τον ίδιο τρόπο στο μυαλό μας. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι όλα τα άλλα κανείς δεν μπορεί να τα ξέρει. Αφορούν καθαρά εμένα και εκείνον.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ