19-04-2021

Βαρύ πένθος για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου – Έχασε τον αδερφό του

Μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Γιάννης Μποσταντζόγλου

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχασε τον αδερφό του.

Ο εικαστικός, θεατρικός συγγραφέας, σπουδαίος κολυμβητής και πολίστας του Παναθηναϊκού, Κώστας Βοσταντζόγλου έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας σε πένθος τόσο τα αγαπημένα του πρόσωπα, όσο και τον χώρο του αθλητισμού.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον θάνατο του Κώστα Βοσταντζόγλου

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον χαμό του πρώην κολυμβητή και υδατοσφαιριστή του Συλλόγου Κώστα Βοσταντζόγλου.

Ο Κώστας Βοσταντζόγλου, ήταν βασικό μέλος της κολυμβητικής ομάδας του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο τέλος της δεκαετίας του ’60. Πρωταγωνιστής στο αγώνισμα της πεταλούδας, στα 100 και 200 μέτρα. Πανελληνιονίκης στα 200 μ. πεταλούδα το 1968. Μέλος της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης. Ξεχώρισε ιδιαίτερα με το εξαιρετικό στυλ του στην πεταλούδα.

Συμμετείχε και στην μικτή ομάδα της σκυταλοδρομίας του Παναθηναϊκού Α.Ο.. Είναι ο μοναδικός Έλληνας κολυμβητής που το 1969, σε μια θερινή κολυμβητική ημερίδα 1.500 μέτρων ελεύθερο, κατάφερε να κολυμπήσει την δύσκολη αυτή απόσταση με στυλ πεταλούδας, σημειώνοντας ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο ρεκόρ. Υπήρξε και βασικό μέλος της ομάδας Υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, από το 1968 μέχρι το 1980. Σπουδαία προσωπικότητα υπήρξε εικαστικός και θεατρικός συγγραφέας με ένα ιδιαίτερο ανατρεπτικό χιούμορ. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Κώστα…».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ