19-04-2021

Αλίκη Κατσαβού: Μου ζήτησαν να κάνω οντισιόν ημίγυμνη και… το έβαλα στα πόδια (video)

«Επειδή η ταινία θα έχει γυμνό, θα πρέπει να δούμε αν είστε άνετη» - Τι ανέφερε για το περιστατικό η ηθοποιός

Στον απόηχο του κλίματος που επικρατεί των τελευταίο καιρό με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου – και όχι μόνο, για μια άσεμνη πρόταση την οποία δέχτηκε σε οντισιόν, έκανε λόγο η Αλίκη Κατσαβού. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι της είχε ζητηθεί να κάνει ένα δοκιμαστικό ημίγυμνη.

Μιλώντας για το εν λόγω περιστατικό στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ανέφερε: «Η δική μου περίπτωση είναι λίγο εκτός θέματος, αλλά αξίζει να αναφερθεί. Ήμουν πολύ νέο κορίτσι, ένα πολύ μαλακό παιδί, του βουτύρου. Και σε μια μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα υπήρχε μία πολύ επίσημη ανακοίνωση για δοκιμαστικά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο μιας ταινίας. Κατέφθασα στον χώρο την ώρα που ανέφερε η αναγγελία και υπήρχαν πάρα πολλά κορίτσια στο φουαγέ. Έφθασε η σειρά μου, μπήκα στο γραφείο, με βλέπουν, μου λένε “ο ρόλος απαιτεί γυμνό, θα περάσετε στο διπλανό δωμάτιο να κάνετε ένα δοκιμαστικό ημίγυμνο”. Σάστισα. Λέω “τι εννοείτε;”.

Μου λέει “από τη μέση και πάνω γυμνή“. Λέω “συγγνώμη, πριν δείτε αν μπορώ να τα πω, εσείς θέλετε να δείτε το γυμνό μου;”. Λέει “επειδή η ταινία θα έχει γυμνό, θα πρέπει να δούμε αν είστε άνετη“. Σχεδόν το έβαλα στα πόδια. Πολύ ευγενικά είπα “ευχαριστώ, δεν με ενδιαφέρει να κάνω γυμνό, γεια σας” και έφυγα. Υπήρχε πολύς κόσμος εκεί. Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση εκεί όταν έφτασα πριν δω τα πάντα ήταν ότι τα κορίτσια που έβλεπα να περιμένω στο φουαγιέ, δεν ήταν τα γνωστά κορίτσια που έβλεπα στις οντισιόν, ήταν πολύ διαφορετικά. Και η εφημερίδα ήταν μεγάλης κυκλοφορίας.

Αυτό είναι το γεγονός αλλά είναι εκτός θέματος», δήλωσε μεταξύ άλλων η Αλίκη Κατσαβού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ