28-02-2021

Βάσω Λασκαράκη: «Για να συναντηθούμε με τον Γιάννη δίνουμε ραντεβού»

Η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και εξομολογήθηκε αν θα ήθελε να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί.

Είχες φροντίσει το σπίτι να είναι τακτοποιημένο για να μη σε σχολιάσει η πεθερά σου;

«Πάντα έχω αυτό το άγχος, αλλά δεν έχει να κάνει με την πεθερά μου. Είναι μάλλον ο τρόπος που έχω μεγαλώσει, γιατί θέλω το σπίτι μου να είναι τακτοποιημένο και καθαρό. Το έχω πάρει από τη μαμά μου, που κάθε Σάββατο με ξυπνούσε για να κάνουμε γενική καθαριότητα και δεν με άφηνε να βγω βόλτα αν προηγουμένως δεν είχα μαζέψει το δωμάτιο μου. Π’ αυτό και το σιδέρωμα, το ξεσκόνισμα και το καθάρισμα των τζαμιών τα σιχαίνομαι, γιατί είναι οι δουλειές του σπιτιού που έκανα όταν ήμουν μικρή. Αυτό που λατρεύω είναι το μαγείρεμα. Η κουζίνα είναι το βασίλειο μου. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνάω εκεί. Θα ξυπνήσω στις 6.00 το πρωί κι αφού φτιάξω έναν καφέ, θα βάλω οπωσδήποτε πλυντήριο και θα μαγειρέψω για εμάς και το μωρό. Στο ενδιάμεσο θα μάθω τα λόγια μου και κατά τις 8.00 παρά, αφού αφήσω την Εύα στο σχολικό, θα φύγω για το στούντιο. Κάθε πρωί μεταμορφώνομαι σε χταπόδι που απλώνει τα πλοκάμια του σε όλα τα μέρη του σπιτιού για να το προλάβει όλα. (Γελάει.) Αυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξα να μην παίξω φέτος θέατρο, γιατί πραγματικά υπήρχαν μέρες που κοιμόμουν μάξιμουμ τέσσερα ώρες την ημέρα και έκλειναν τα μάτια μου στο γύρισμα. Ειδικά, όταν κάναμε πρόβες στα λόγια μας, κοιμόμουν όρθια και τα έλεγα σαν να έκανα υπνοπαιδεία! (Γελάει.) Αν και τα γυρίσματα διαρκούν πολλές φορές δέκα ώρες, είναι καλύτερα τα πράγματα. Πέρσι, υπήρχαν μέρες που έφευγα από το σπίτι στις 8.00 το πρωί και γυρνούσα στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα».
icemax_926_369e72a830ae5c96fcf27880b0383ad2

Φαντάζομαι ότι με αυτό το πρόγραμμα δίνατε ραντεβού με τον Γιάννη για να συναντηθείτε.

«Όπως το λες. Ακόμα και φέτος, ο Γιάννης εκτός από το θέατρο, έχει και τα γυρίσματα για το “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, οπότε στη 1.00 που θα γυρίσει, είναι σχεδόν απίθανο να με πετύχει όρθια. Η ώρα που θα συναντηθούμε και θα έχουμε κάποιες ώρες για να πούμε τα νέα της εβδομάδας είναι το Σάββατο το πρωί. Αλλά για ό,τι χάνει ο ένας, φροντίζει να τον ενημερώνει ο άλλος. Όταν ο Γιάννης είναι στο σπίτι με την Εύα, μου στέλνει συνέχεια φωτογραφίες και βιντεάκια. Πολλές φορές θα βρω από τον Γιάννη μήνυμα που μου γράφει: “Η κόρη σου είπε: Α, μαμά !” κι αντίστοιχα κάνω το ίδιο. Έχει μπλοκάρει η μνήμη των κινητών μα5 και δεν χωράει τίποτε άλλο».

 d29ef0e7-4721-4ab7-ba75-310c9f09cd28

Εσύ θα μπορούσες να μπεις στη διαδικασία να μεγαλώσεις δεύτερο παιδί ή αισθάνεσαι ότι είναι νωρίς ακόμα;

«Είναι νωρίς. Είναι πολύ μικρή ακόμα η Εύα και δεν έχω την πολυτέλεια να μην εργάζομαι και να κάθομαι στο σπίτι για να μεγαλώνω τα παιδιά μου. θα ήθελα να αποκτήσω ακόμα ένα παιδί, αλλά δεν είναι κάτι που σκέφτομαι, ούτε το σχεδιάζω, όπως δεν το σκεφτόμασταν με τον Γιάννη και δεν το σχεδιάζαμε όταν ήρθε στη ζωή μας η Εύα».

Πηγή: ΟΚ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ