06-05-2021

Έξαλλος ο Καπουτζίδης με τον Κρανιδιώτη: «Το ίδιο πίστευε ο Χίτλερ και οι Τζιχαντιστές»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξέσπασε μετά τα σχόλια του Φαήλου Κρανιδιώτη για τους γκέι. Ο ηθοποιός έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Σύμβουλος πρώην πρωθυπουργού δηλώνει ότι το διαφορετικό δεν είναι κανονικό. Το ίδιο πίστευε και ο Χίτλερ. Δολοφόνησε 6 εκατομμύρια ανθρώπους γιατί δεν ήταν κανονικοί όπως πίστευε. Το ίδιο πιστεύουν και οι Τζιχαντιστές.

Θεωρούν ότι οι ίδιοι είναι κανονικοί και όλοι οι άλλοι όχι. Η εμμονή στο να διαχωρίζεις τους ανθρώπους σε κανονικούς και μη, ένα κοινό παρονομαστή έχει: Το μίσος. Από κει πηγάζει, πάντα σε όλες τις περιπτώσεις. Μας ενημερώνει ότι δεν θα αλλάξει άποψη. Ας μην αλλάξει!

Ένα καμένο δέντρο μπορεί να βγάλει φύλλα; Αυτοί ήταν οι άνθρωποι που ήταν στην εξουσία. Αυτοί ήταν οι άνθρωποι που οδήγησαν μια πανέμορφη χώρα στην τελευταία θέση της Ευρώπης. Και αυτή τη στιγμή, οι άλλοι Ευρωπαίοι απολαμβάνουν το υψηλό βιοτικό τους επίπεδο, ισότητα, δικαιώματα για όλους τους πολίτες, ενώ εμείς ζούμε στα αποκαΐδια του κυρίου Κρανιδιώτη και των ομοίων του!

Που πίστευε ότι είχε το δικαίωμα να βρίσει με χυδαίο τρόπο έναν άνθρωπο που έχασε το σύντροφο του. Και τώρα αναρωτιέται γιατί τον βρίζουν. Όπως κι εμείς αναρωτιόμαστε γιατί χρεοκοπήσαμε! Γιατί αυτοί μας οδηγούσαν! Εκεί που ήξεραν – στο μίσος και στην καταστροφή. Μόνο που εκεί θα πάει μόνος του. Κάποιοι μπορούμε να γλιτώσουμε. Οι άνθρωποι δε χωρίζονται σε κανονικούς και μη! Χωρίζονται σε καλόψυχους και κακόψυχους! Διαλέξτε μεριά!» .191271g-screen_shot_2015-12-07_at_1.20.42_m.m.

Διαβάστε επίσης:

Ομοφοβικό παραλήρημα από Φαήλο με σιγοντάρισμα Άδωνη (video)

Λιάγκας κατά Κρανιδιώτη: «Είναι φασίστας»-Η απάντηση του στελέχους της ΝΔ

Γιώργος Καπουτζίδης: Το μήνυμά του για την ψήφιση συμφώνου συμβίωσης των γκέι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ