20-04-2021

«Έχω γίνει δέκτης ανοίκειων επιθέσεων» – Τι απάντησε ο Λιγνάδης σε όσους τον κατηγορούν (video)

«Ο κ. Λιγνάδης απαιτεί να διαλευκανθεί η υπόθεση και δεν πρόκειται να κρυφτεί πίσω από ανώνυμες καταγγελίες και αναρτήσεις», τόνισε ο δικηγόρος του

Ένα από τα άτομα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της επικαιρότητας κατά της τελευταίες ημέρες, εξαιτίας όσων λέγονται γύρω από το πρόσωπό του, ο Δημήτρης Λιγνάδης, υποστηρίζει πως έχει γίνει «δέκτης ανοίκειων επιθέσεων και συκοφαντικών σχολίων», σχολιάζοντας μάλιστα πως κάποιοι εκλαμβάνουν την πρόθεσή του να μην απαντήσει δημόσια ως αδυναμία.

Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του

«Βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα που περιλαμβάνει κάθε μέρα και μια διαφορετική ιστορία και μάλιστα από ανθρώπους που έχουν υπάρξει κάποτε και συνεργάτες του» επεσήμανε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης διά του δικηγόρου του, μιλώντας στο Star, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει την οποιαδήποτε εμπλοκή σε περιστατικά που καταγγέλλονται το τελευταίο διάστημα.

«Είναι απολύτως ψευδές ότι ο κ. Λιγνάδης έχει οιαδήποτε σχέση με κάτι τέτοιο, οποτεδήποτε. Γιατί τα δήθεν στοιχεία αντίκεινται και στην πραγματικότητα και την κοινή λογική. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν υπάρξει διευκρίνιση ότι δεν αφορά αυτόν, ο κ. Λιγνάδης θα ζητήσει την αποκατάσταση διά της νομίμου οδού» τόνισε ο συνήγορός του.

Επιπλέον, ο δικηγόρος του αρνήθηκε τις φήμες που φέρουν τον σκηνοθέτη να δέχτηκε δολοφονική επίθεση από πατέρα ανήλικου. «Εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι. Ο κ. Λιγνάδης απαιτεί να διαλευκανθεί η υπόθεση και δεν πρόκειται να κρυφτεί πίσω από ανώνυμες καταγγελίες και αναρτήσεις. Είμαστε πολύ ξεκάθαροι στο πώς κινούμαστε».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης, υπέβαλε την παραίτηση του από καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου το Σάββατο (6/2), μετά από τις αναφορές που έγιναν στο πρόσωπό του, κάνοντας λόγο για προσωπικές επιθέσεις και σκοπιμότητες.

Επίσης, τη Δευτέρα (8/2) έκανε γνωστό αρχικά πως «έκλεισε» τον λογαριασμό του στο Facebook για λόγους… καθαριότητας, ενώ λίγο αργότερα την ίδια ημέρα ο δικηγόρος του ανέφερε ότι ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου είναι έτοιμος να ακολουθήσει την νομική οδό, σε περίπτωση που γίνει επίσημη καταγγελία εναντίον του, καθώς και ότι θα προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ