18-04-2021

Έλλη Κοκκίνου: Ένιωθα να μου κόβουν τα φτερά, ήμουν ανυπεράσπιστη

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον «πόλεμο με τα κλειστά τηλέφωνα»

Για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά έκανε λόγο η Έλλη Κοκκίνου, την οποία έχει βιώσει από συνάδελφο της και μεγάλο καλλιτέχνη, ο οποίος, όπως υποστηρίζει, ζητούσε να της χαμηλώνουν το μικρόφωνο για να μην ακούγεται.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον «πόλεμο με τα κλειστά τηλέφωνα» σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «DownTown» Κύπρου λέγοντας τα εξής:

«Αυτά υπήρχαν εννοείται, δεν είναι το ίδιο όμως με την σωματική και λεκτική κακοποίηση. Χαμηλωμένα μικρόφωνα πάντα υπήρχαν, και τώρα συνεχίζουν να υπάρχουν. Μου το έκαναν κι εμένα και μάλιστα το υπέστην από μεγάλο καλλιτέχνη που ζήτησε να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο για να μην ακούγομαι».

Η Έλλη Κοκκίνου συνέχισε «στεναχωριόμουν και έλεγα από μέσα μου ‘Εσύ είσαι φτασμένος καλλιτέχνης, τι ανάγκη έχεις; Εσένα έρχονται να ακούσουν όχι εμένα, γιατί μου το κάνεις αυτό;’ Ένιωθα να μου κόβουν τα φτερά, δεν ήμουν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία αλλά δεν το εισέπραξα ως κακοποίηση. Ήταν εμπάθεια ή ανασφάλεια του άλλου. Δεν είχα καμία δύναμη αντίδρασης, ήμουν ανυπεράσπιστη. Πέρασαν τα χρόνια, δούλεψα πολύ, ήρθε ο καιρός μου και ξεχώρισα».

(Πληροφορίες: DownTown Κύπρου)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ