19-04-2021

Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Φουρέιρα – «Όταν ήμουν παιδί οι Αλβανοί δεν ήταν αποδεκτοί στην Ελλάδα» (video)

Δύσκολα εκείνα τα χρόνια για όσους έρχονταν στην Ελλάδα από την Αλβανία

Για τα δύσκολα πρώτα χρόνια που έζησε στην Ελλάδα ως παιδί από την Αλβανία, για την αγάπη της προς τη χώρα μας αλλά και το… μέλλον της σχέσης της με τον Αλμπέρτο Μποτία, μίλησε η Ελένη Φουρέιρα στον ΑΝΤ1 αποκαλύπτοντας και το πραγματικό της όνομα…

«Η Ελλάδα είναι όλη μου η ζωή, είναι η πατρίδα μου. Το ψωμί είχε άλλη γεύση. Ήταν δύσκολο να καταλάβω γιατί ήμουν δαχτυλοδεικτούμενη. Και τα παιδιά που μου κάνανε μπούλινγκ δεν ήξεραν γιατί το έκαναν. Στο σχολείο ήμασταν δυο ξένα παιδιά από την Αλβανία. Δεν ήταν αποδεκτοί οι Αλβανοί τότε από την κοινωνία», τόνισε αρχικά στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και συνέχισε:

«Όταν είσαι ένα παιδί που δεν είναι αποδεκτό από την κοινωνία λόγω της καταγωγής του, νιώθεις αδύναμος και φοβάσαι ότι δε θα σου δοθεί η ευκαιρία. Όταν κατάλαβα ότι ο κόσμος αγαπάει την Ελένη ένιωσα τη δύναμη να το πω. Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρειράι. Έφτασα σε σημείο να φοβάμαι να πω από που είμαι για να γίνω αποδεκτή. Δεν με αγαπάνε όλοι, αλλά είμαι καλά με αυτό. Με αγαπάνε όσοι με καταλαβαίνουν. Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία, αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου, την λατρεύω. Είναι η χώρα που αγαπώ.».

Όταν η κουβέντα έφτασε στον σύντροφό της ήταν πιο… συγκρατημένη:

«Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά. Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή.».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ