20-04-2021

Λεκτική κακοποίηση από τραγουδιστή αναφέρει η Σόνια Θεοδωρίδου – «Έλεγα ότι τώρα θα με σκοτώσει» (video)

Τι δήλωσε η διεθνούς φήμης σοπράνο για τους «εκβιασμούς» που δέχονται οι μαθητές του χώρου της λυρικής σκηνής

Τη λεκτική κακοποίηση που δέχτηκε από γνωστό τραγουδιστή περιέγραψε η Σόνια Θεοδωρίδου μιλώντας στην εκπομπή «Love it».

«Έλεγα ότι τώρα θα με σκοτώσει…»

«Από έναν άνθρωπο του χώρου δέχθηκα οξεία επίθεση, ένιωσα τρόμο θανάτου, ένιωσα ότι κινδυνεύει η ζωή μου. Δεν είχα ξανακούσει άνθρωπο να ουρλιάζει τόσο πολύ, δεν μπορούσα να βγω από το δωμάτιό μου, έτρεμα. Έλεγα ότι τώρα θα με σκοτώσει. Αυτός ο άνθρωπος βγήκε και υποστήριξε τους θύτες.

Ο άνθρωπος αυτός φερόταν έτσι σε όλη την ομάδα. Η κακοποίηση είναι ένα πράγμα που σε σημαδεύει, δεν μπορείς να το πεις γιατί φοβάσαι. Για πάρα πολύ καιρό έβλεπα εφιάλτες, δεν μπορούσα να ακούω ανθρώπους να φωνάζουν. Έβγαινα στη σκηνή και έτρεμα, φοβόμουν πάρα πολύ. Είναι θέμα εξουσίας, όταν δίνεις σε κάποιον εξουσία βλέπεις ποιος είναι πραγματικά. Ήμουν πιο νέα τότε, αλλά φτασμένη» ανέφερε η γνωστή σοπράνο

«Ο δρόμος είναι… ένας»

Έπειτα, η Σόνια Θεοδωρίδου αποκάλυψε πως στον κόσμο της λυρικής μουσικής σκηνής υπάρχουν πολλοί συνάδελφοί της, οι οποίοι προχωρούν σε εκβιασμό μαθητών, ώστε να κοιμηθούν μαζί τους για να μπορέσουν να προχωρήσουν καλλιτεχνικά. 

«Πάνε παιδιά σε οντισιόν και τους λέει ο μαέστρος ότι για να προχωρήσεις θα πρέπει να περάσεις από την κλίνη μου. Προτού φύγω από την Ελλάδα, μου είχε πει κάποιος που ήθελε να με προωθήσει στη λυρική σκηνή ότι ο δρόμος είναι… ένας. Φυσικά κι έφυγα, δεν θα μπορούσα να το συνεχίσω. Διάσημοι έντεχνοι τραγουδιστές μου χαμήλωναν το μικρόφωνο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ