18-04-2021

Μπιμπίλας: Μου τηλεφωνούν συνάδελφοι κλαίγοντας για περιστατικά που δεν τολμούν να καταγγείλουν (video)

Ποιος ξέρει τι μπορεί να ακούσουμε ακόμα...

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε σήμερα, στην εκπομπή Happy Day ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπύρος Μπιμπίλας, για συναδέλφους του που τον καλούν στο τηλέφωνο κλαίγοντας για να ζητήσουν συμβουλές μια και φοβούνται να καταγγείλουν επίσημα περιστατικά κακοποίησής τους.

«Μέσα στον καιρό των μνημονίων έγιναν αυτές οι απαράδεκτες ενέργειες κυρίως. Υπήρχε μια ανασφάλεια στον χώρο μας, είχε απαξιωθεί το επάγγελμά μας. Οι άνθρωποι δούλευαν με πάρα πολύ λίγα λεφτά. Υπήρχαν πάρα πολλοί νέοι ηθοποιοί και προσπαθούσαν να ανέβουν. Η προσφορά μεγάλη. Άρα κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το όνειρο και την πληθώρα των πολλών επιλογών. Αυτές τις μέρες νιώθω μια δυστυχία να έχει έρθει στη ζωή μου. Δε μπορώ να ακούω πια γοερά κλάματα ανθρώπων που με παίρνουν στο τηλέφωνο να με συμβουλευτούν», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους δεν τολμάνε, παρότι κλαίνε στο τηλέφωνο, να έρθουν στον σωματείο. Εγώ τους παρακαλώ να έρθουν σε εμάς ή να πάνε σε έναν δικηγόρο και να ακολουθηθεί μια διαδικασία. Αν λες σε κάποιον ένα πολύ σκληρό πράγμα και μετά λες δε μπορώ να το υπογράψω ή δε θέλω να το πω, είναι σαν να μην έγινε. Φοβούνται ότι θα διαπομπευτούν. Είναι πολύ περίπλοκο αυτό που συμβαίνει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ