16-04-2021

Χαϊκάλης για καταγγελίες Αραβή: Ζητώ συγγνώμη, ήμουν ερωτευμένος (video)

«Δεν ακυρώνω τίποτα από όσα λέει», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και πρώην βουλευτής - Ζήτησε συγγνώμη από την ίδια και τους γονείς της

Ο Παύλος Χαϊκάλης βρήκε και απάντησε άμεσα στις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης στην ηθοποιό, Ηλιάνα Αραβή, η οποία δεν είχε κατονομάσει τον ηθοποιό που κατήγγειλε.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην βουλευτής εμφανίστηκε στην εκπομπή του «Open TV» «Έλα Χαμογέλα» και επιβεβαίωσε τις καταγγελίες της ηθοποιού, ενώ αναφέρθηκε και γενικότερα στις σχέσεις ανδρών και γυναικών σχετικά με το φλερτ και τη σεξουαλική παρενόχληση.

«Δεν ακυρώνω τίποτα από όσα λέει», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης και ζήτησε, μάλιστα, συγγνώμη από την ίδια – που τότε ήταν ανήλικη -, αλλά και από τους γονείς της, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να υπερβάλλει.

«Χθες άκουσα όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα, την οποία είχα μαθήτρια και δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου, αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της», είπε ο γνωστός ηθοποιός και προσέθεσε: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Το ήξερε το ενδιαφέρον μου, το έδειχνα με έναν διακριτικό τρόπο αλλά απέφευγε την προσέγγιση μου. Ήταν πάντοτε κυρία απέναντι μου. Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω. Ζητώ δημόσια συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της εάν υπερέβαλα, αλλά ενδιαφερόμουν για αυτή την κοπέλα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός δήλωσε: «Είναι πολύ συζητήσιμο πώς διαχειριζόμαστε το θέμα του πρόστυχου λόγου. Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και θες να της εκφράσεις τους πόθους σου, δεν συνηθίζεις να λες “βλέπω το στήθος σου και αισθάνομαι μια ανάταση”».

Η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή

Υπενθυμίζεται ότι η Ηλιάνα Αραβή μίλησε το Σάββατο (06/02) για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από κωμικό ηθοποιό, χωρίς να κατονομάσει τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος βγήκε να μιλήσει στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», γιατί – όπως αναφέρθηκε παραπάνω – δεν ήθελε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.

Η ηθοποιός από την Κύπρο δήλωσε ότι στα 17 της χρόνια έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό. 

«Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό ηθοποιό που είναι πολύ αγαπημένος σας», είπε και συμπλήρωσε: «Έγινα έξω φρενών γιατί ο ηθοποιός αυτός έκανε δηλώσεις και υποστήριζε τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες. Μιλάω για γνωστό κωμικό ηθοποιό. Ήταν ευγενικός στην αρχή αλλά μετά έπαθα σοκ. Το είχα πει στους γονείς μου αλλά φοβόμουν να το πω στη σχολή. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Άρχισε να με φλερτάρει, αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σήριαλ. Δεν με πήραν στη σειρά. Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγώ. Μου είχαν κοπεί τα πόδια. Του είπα ότι δεν θέλω ότι σε βλέπω σαν πατέρα μου. Για μένα ήταν είδωλο. Έπαθα σοκ. Μετά από χρόνια έμαθα ότι το έκανε στη σχολή και σε άλλες κοπέλες». 

Η καταγγελία της Ηλιάνας έχει κατατεθεί και στο Σωματείο Ηθοποιών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ