11-04-2021

Χάρης Ρώμας: Το ότι ο Κιμούλης είναι ο καλύτερος ηθοποιός δεν του δίνει συγχωροχάρτι

«Δεν θα ενοχοποιήσουμε τα θύματα και δεν θα τους ζητήσουμε τον λόγο γιατί δεν μίλησαν τότε»

Ο Χάρης Ρώμας καλεσμένος της εκπομπής «Το πρωινό» αναφέρθηκε στις καταγγελίες των συναδέλφων του.

«Εμένα η γνώμη μου αυτή τη στιγμή είναι ότι πληρώνουν ήδη για αυτό που έχουν κάνει. Σίγουρα πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία και οτιδήποτε λέγεται πρέπει να λέγεται από ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν. Πρέπει να υπάρχει ένα αποτέλεσμα από όλο αυτό. Το ότι ο Κιμούλης είναι ο καλύτερος ηθοποιός δεν του δίνει συγχωροχάρτι. Δικαστής δεν είμαι αλλά υπάρχουν όρια. Η ίδια η ζωή δίνει τις απαντήσεις. Όταν βλέπεις μια σωρεία ανθρώπων που βγαίνουν και μιλάνε σκέφτεσαι ότι κάτι συμβαίνει».

Και συνέχισε: «Ξέραμε κάποια πράγματα. Η Αγγελική Λάμπρη ήταν στο θίασό μου και μου τα είχε πει όλα. Μου είπε ότι αν βγει να μιλήσει φοβόταν μην την κοροϊδεύουν. Δεν μπορούσα εγώ να τη χειραγωγήσω. Της είπα ότι αν σε απασχολεί τόσο πολύ βρες και τις άλλες γυναίκες που κακοποιήθηκαν. Η Ζέτα κάποια μέρα μου λέει σε ευχαριστώ για αυτού του είδους τη συνεργασία. Της είπα ότι κάνουμε ότι πρέπει να κάνει μια ομάδα. Και μου λέει εγώ κακοποιήθηκα από αυτόν.

Έχω προσωπική μαρτυρία γυναικών που υπέφεραν. Δεν θα ενοχοποιήσουμε τα θύματα και δεν θα τους ζητήσουμε τον λόγο γιατί δεν μίλησαν τότε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ