14-04-2021

«Με συμπτώματα εγκεφαλικού νοσηλεύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης» – Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους»

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε». Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση η οικογένεια του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη ενημερώνει για την εξέλιξη της υγείας.

Η περιπέτεια του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκίνησε στις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης (03/02), όταν φέρεται να λιποθύμησε στο σπίτι του, μπροστά στα μάτια της συζύγου του. Η τελευταία μετέφερε αμέσως τον πρωταγωνιστή με το αυτοκίνητο στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία», προκειμένου να αντιμετωπιστεί το λιποθυμικό επεισόδιο και να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Μετά τις πρώτες εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία, οι γιατροί αποφάσισαν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, με σκοπό να υποβληθεί σε λεπτομερέστερες εξετάσεις και να είναι σε πιο στενή ιατρική παρακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός είχε γύρισμα στις 10:00 το πρωί για την καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην «ΕΡΤ1» και επέστρεψε στο σπίτι του στις 14:00. Αργότερα, κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, ένιωσε δυσάρεστα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης με εξώδικο ζήτησε να μην εμπλακεί το όνομα του σε περιστατικά που ο ίδιος αγνοεί, πριν γίνει οποιαδήποτε αναφορά σε αρμόδια αρχή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ