11-05-2021

Παύλος Σταματόπουλος: Η Τζένη είναι αρκετά ταραγμένη, οι γονείς της το έμαθαν τώρα (video)

«Είναι μια κατάσταση και ένα περιστατικό που το συζητάγαμε πάρα πολλά χρόνια. Από τις πρώτες κιόλας στιγμές μας πριν από πολλά χρόνια, ήταν κάτι που είχε μοιραστεί»

Ο Παύλος Σταματόπουλος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» αναφέρθηκε στις καταγγελίες τη Τζένη Μπότση εις βάρος του Κώστα Σπυρόπουλου.

Ο δημοσιογράφος είναι κολλητός φίλος της ηθοποιού και μίλησε για την απόφασή της να βγει να πει τη βίωσε.

«Είναι μια κατάσταση και ένα περιστατικό που το συζητάγαμε πάρα πολλά χρόνια. Από τις πρώτες κιόλας στιγμές μας πριν από πολλά χρόνια, ήταν κάτι που είχε μοιραστεί.

Είναι κάτι που το συζητούσαμε ανά περιόδους και με αφορμές, ήταν κάτι που την έτρωγε. Νομίζω ότι βρέθηκαν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις για να μπορέσει να το πει. Και οι προϋποθέσεις είναι ότι βρέθηκαν κι άλλες γυναίκες για να στηρίξει η μία την άλλη απέναντι σε ένα γεγονός, το οποίο από ό,τι ξέρω, η κάθε μία ήταν μόνη της και έτσι βρήκαν τον τρόπο και τη δύναμη να το μοιραστούν.

Προφανώς κι έχω μιλήσει με την Τζένη όλο αυτό το διάστημα και χθες και σήμερα, είναι αρκετά ταραγμένη. Αυτή είναι η προσωπική μου τοποθέτηση, ένιωθα πως ήταν ένα γεγονός το οποίο είχε κοντρολάρει. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα, είναι αρκετά ταραγμένη. Θέλω να σας δώσω κι ένα στοιχείο που το έμαθα κι εγώ τώρα.

Οι γονείς της το έμαθαν τώρα, μετά από τόσα χρόνια. Όπως καταλαβαίνετε, είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Νιώθω ότι κάποια στιγμή ενδεχομένως να μιλήσουν τα κορίτσια. Εννοώ να πουν κάτι παραπάνω σε σχέση με την ανακοίνωση που έχει βγει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ