12-04-2021

Αποκάλυψη Μπουρδούμη: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλο της σχολής μου

«Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα στο να μπορέσω να το αντιμετωπίσω γιατί το "θύμα" σκέφτεται εκείνη τη στιγμή ότι έκανε κάτι λάθος»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με αφορμή τις καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη αποκάλυψε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλο της σχολής του.

«Τώρα μπορώ να το πω πολύ πιο γενναία. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα στο να μπορέσω να το αντιμετωπίσω γιατί το “θύμα” σκέφτεται εκείνη τη στιγμή ότι έκανε κάτι λάθος. Ήμουν πολύ πιο νέος και πολύ πιο άπειρος. Και ίσως ούτε και με την εμπειρία που έχω έπειτα από 25 χρόνια ούτε και με την όποια σοφία μου έχει δώσει η δουλειά για να μπορέσω να διαχειριστώ τέτοιες καταστάσεις.

Ναι, βρέθηκα σε δύσκολες καταστάσεις σε πρόβα ή σε γύρισμα και ουσιαστικά δεν μπορούσα να αντιδράσω γιατί αυτό που περιγράφει η Ζέτα  ή αυτό που περιγράφει η Σοφία και η κάθε Σοφία είναι κυρίως αυτό: ότι τα χάνεις απέναντι στον άνθρωπο που εκείνη την ώρα έχει κατά κάποιο τρόπο την εξουσία στα χέρια του. Κι εκεί όντας ανήμπορος ουσιαστικά γιατί θεωρητικά είσαι κατώτερος του. Αυτός είναι σκηνοθέτης, παραγωγός, πρωταγωνιστής, ανήκει σε έναν θίασο. Εκείνη την ώρα εσύ νιώθεις από την αρχή εκ προοιμίου ηττημένος και δεν μπορείς να αντιδράσεις».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ