07-03-2021

Μιμή Ντενίση: Ο Γιώργος Κιμούλης και κάποιοι άλλοι ηθοποιοί φέρονται σκληρά (video)

«Ο Γιώργος δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη ότι φέρεται άσχημα. Κι άλλοι ηθοποιοί θιασάρχες και σκηνοθέτες»

Η Μιμή Ντενίση καλεσμένη στην εκπομπή «Το πρωινό» αναφέρθηκε στις καταγγελίες των Δούκα – Γερονικολού κατά του Γιώργου Κιμούλη.

«Μέσα στο θέατρο ξέρουμε ποιοι είναι άνθρωποι οι αγαπημένοι των ηθοποιών και οι δύσκολοι. Πόσοι είμαστε οι θιασάρχες; Πέντε; Έξι; Αν κοιτάξεις τους θιάσους εκεί που πηγαίνουν οι ηθοποιοί σημαίνει ότι υπάρχει καλή σχέση. Όπου δεις δυστοκία και θα παίξει πάντα με έναν ή δύο ηθοποιούς κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Ο Γιώργος είναι ένας δύσκολος θιασάρχης. Δεν έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο, μόνο όταν ήμασταν νέοι στην “Αστροφεγγιά” και έχω μια ανάμνηση γλυκιά. Δεν ξέρω πώς λειτουργεί με τους συνεργάτες του. Αυτό που ξέρω όμως είναι τις κοπέλες. Η Γερονικολού είναι μαζί μου 10 χρόνια. Είναι ένας άγγελος. Τη Ζέτα την ξέρω, είναι πολύ ευαίσθητη κοινωνικά. Δεν πιστεύω ότι καμία γυναίκα βγαίνει και λέει ψέματα που θίγουν και την ίδια. Ποια γυναίκα με παιδιά θέλει να βγει ότι τη βιάσανε; Καμία. Ποια ηθοποιός θέλει να πει ότι την κλώτσησαν και δεν την σεβάστηκαν.

Ο Γιώργος δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη ότι φέρεται άσχημα. Κι άλλοι ηθοποιοί θιασάρχες  και σκηνοθέτες. Ξέρω ποιοι είναι, είμαστε μια οικογένεια. Οι θιασάρχες που είμαστε πολλά χρόνια είναι λίγοι».

Και πρόσθεσε: «Η Γερονικολού μου είχε πει ότι είναι στα δικαστήρια με τον Κιμούλη γιατί της χρωστάει χρήματα από την παράσταση. Όχι μόνο η Κατερίνα. Δεν είχαμε μιλήσει για άλλα πράγματα. Εν είδη κουτσομπολιού δεν λέμε τέτοια πράγματα. Ο Γιώργος και κάποιοι άλλοι ηθοποιοί φέρονται σκληρά. Έχω ακούσει και για άλλες περιπτώσεις. Σε μία πρόβα μπορούν να γίνουν πολλά. Κι εγώ πολλές φορές φωνάζω. Η παράσταση όμως είναι κάτι άλλο. Ξέρω ηθοποιούς που μου λένε ακόμα και να μην τους κάνω αστεία την ώρα που είναι στη σκηνή» συμπλήρωσε.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ