26-02-2021

Ρουμελιώτη κατά Κιμούλη: Με κακοποίησε ψυχικά – Αποκάλυψε τι της είπε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής της παράστασης (video)

«Με έβριζε χυδαία»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με αφορμή την καταγγελία της Ζέτας Δούκα αποκαλύπτοντας τις άσχημες στιγμές που βίωσε από τον Γιώργο Κιμούλη.

«Εγώ ήμουν ένα κορίτσι 25 χρονών, ήταν η τρίτη μου παράσταση, δεν ήμουν πρωταγωνίστρια, δεν είχα αυτήν τη δύναμη στον χώρο. Φοβόμουν ότι αν έβγαινα να μιλήσω και αν έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο, μπορεί και να μην ξαναδούλευα. Και εγώ έβγαζα τα χρήματά μου για να ζήσω από αυτήν τη δουλειά.

Μετά τη συνεργασία μου με αυτόν τον άνθρωπο παντρεύτηκα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές. Ήξερε πολύ καλά ότι εγώ για να βγάλω την παράσταση αναγκαζόμουν να κάνω ενέσεις κορτιζόνης για να βγαίνω στη σκηνή και να μιλάω. Έχω δώσει απίστευτα λεφτά σε γιατρούς για να θεραπεύσω τις φωνητικές μου χορδές. Είναι ένα πρόβλημα που με ακολουθεί ακόμα».

Και συνέχισε: «Στις πρόβες πήγαν όλα περίφημα, όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ανεβήκαμε στη σκηνή. Με κακοποίησε ψυχικά, το bullying που έχω υποστεί αισθάνομαι ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Μετά την συνεργασία μου με τον Κιμούλη φοβόμουν να ανέβω στη σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν στη σκηνή να κάνω τη δουλειά και ερχόταν από πίσω μου και δεν μπορώ να πω στον αέρα όλα αυτά που μου έλεγε στο αυτί μου».

Και πρόσθεσε: «Η φήμη του ξεπερνάει την παρουσία του. Εγώ βγήκα και μίλησα από την πρώτη στιγμή, όταν τελείωσα τη συνεργασία μου με αυτόν τον άνθρωπο. Ποτέ δεν έκρυψα τι έχω περάσει. “Πες μου γιατί μου τα κάνεις όλα αυτά; Εσύ με επέλεξες να κάνουμε αυτή τη δουλειά”, τον ρώτησα. Δεν πήρα απάντηση. Δεν ξέρω ακόμα και σήμερα για ποιο λόγο τα πέρασα όλα αυτά. Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Ευτυχώς μετά συνάντησα ανθρώπους άλλους γιατί αλλιώς θα τα είχα εγκαταλείψει. Πρώτη φορά που δεν κατάφερα να βγάλω τη σεζόν. Αναγκάστηκα να κλείσω το θέατρο Σάββατο βράδυ, γεμάτο και να πάω στο σπίτι μου».

Στη συνέχεια η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκάλυψε τι της είχε πει τότε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής της παράστασης. «Η ψυχική σου ισορροπία και η υγεία σου είναι πάνω από την παράσταση, αν δεν μπορείς πρέπει να κλείσει το θέατρο», μου είπε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Λάκης Λαζόπουλος».

Μέχρι στιγμής ο Λάκης Λαζόπουλος δεν έχει διαψεύσει όλα τα παραπάνω και εφόσον δεν έχει συμβεί εμείς το εκλαμβάνουμε ως επιβεβαίωση των όσων ισχυρίστηκε η κα. Ρουμελιώτη.

«Τώρα πια δεν φοβάμαι. Δεν ξεκίνησα τώρα και δεν φοβάμαι μήπως δεν βρω δουλειά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του χρόνο να ωριμάσει όλο αυτό και να βγει να μιλήσει. Τώρα είναι η στιγμή να ακουστεί. Όταν εγώ μίλησα πρώτη πέρασε στα ψιλά», είπε στη συνέχεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ