06-03-2021

Συγκλονίζει ο Πέτρος Κωστόπουλος: Οι τάσεις αυτοκτονίας, η ψυχολόγος και το fake ατύχημα (video)

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στην αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show» εκτός από τα οικονομικά προβλήματα και τη σχέση του με το ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στις τάσεις αυτοκτονίας που πέρασε.

«Όταν μπεις στη διαδικασία να χάσεις και τους τρεις πυλώνες της ζωής σου, τη δουλειά, την οικογένεια και τους φίλους σου, η μοναξιά είναι εκκωφαντική. Σαν ένα πλοίο που σφυρίζει στα αυτιά σου μέσα σε ένα δωμάτιο. Να σου επιτίθενται τα ζόμπι από γύρω, να μην μπορείς να ορθοποδήσεις και να είσαι ένας μαλ@κ@ς μόνος σε ένα σπίτι. Ε θες να πηδήξεις! Και έχει περάσει από το μυαλό μου αυτή η σκέψη. Πολύ εύκολα αλλά έκανα μια κουβέντα. Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Μου είπε η ψυχίατρος που πήγα ότι δεν μου χρειάζεται και πολύ γιατί ξέρω τι έχω.

Μου λέει, λοιπόν, πως θα καταφέρω κάτι πάρα πολύ βαρύ. Θα καταφέρω να κάνω δυστυχισμένα τα παιδιά μου, μέχρι να πεθάνουν, κομπλεξικά και να μισούν την κοινωνία η οποία σε οδήγησε σε αυτό. Αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω στα παιδιά μου. Και έτσι αποφάσισα ότι μπορεί να γίνει κάποιο ατύχημα το οποίο δεν φαίνεται».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ