06-03-2021

Ρένος Ρώτας: Ήμουν στο όριο να ζητήσω δανεικά από τους γονείς μου για τις βασικές ανάγκες

«Τίθεται θέμα βιοπορισμού σε αυτήν τη συνθήκη»

Ο Ρένος Ρώτας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει τόσο εκείνος όσο και οι συνάδελφοί του λόγω του κορονοϊού αλλά και για τις γυναίκες.

«Είμαι 29 χρόνων μαντράχαλος, διαχειρίζομαι μόνος τα οικονομικά μου, τίθεται θέμα βιοπορισμού σε αυτήν τη συνθήκη. Τον Σεπτέμβρη ήμουν στο όριο να ζητήσω δανεικά από τους γονείς ή την αδελφή μου για να καλύψω τις βασικές μου ανάγκες».

Και συνέχισε αναφερόμενος στη σχέση του με τις γυναίκες. «Στην αρχή δεν με αφορά το χιούμορ σε μια γυναίκα. Να πω ότι έχω πολύ κακό χιούμορ και μπορεί να έχω προσβάλλει και άθελά μου κάποια γυναίκα. Είμαι ελεύθερος και οι συνθήκες είναι δύσκολες γιατί όλα γίνονται μέσω του διαδικτύου, όπου υπάρχουν φίλτρα και η επιλογή αναίρεσης. Έτσι δεν ξέρεις τι είναι αλήθεια. Το πρώτο που κοιτώ σε μια γυναίκα είναι το βλέμμα. Μέσω διαδικτύου δέχομαι μηνύματα από γυναίκες και άνδρες. Δεν ξέρω αν θέλω να αλλάξω ότι δεν είμαι εκδηλωτικός. Μπορεί να έχω βρει τον  έρωτα της ζωής μου».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ