04-03-2021

Φωτεινή Πετρογιάννη: Λόγω προβλημάτων υγείας μπορεί να μην καταφέρω να κάνω παιδιά (video)

Μία εξομολόγηση μέσω της οποίας πέρασε σπουδαία μηνύματα και της βγάζουμε το καπέλο!

Συγκλονίζει η Φωτεινή Πετρογιάννη με εξομολόγηση που έκανε σχετικά με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Με αφορμή τη συνέντευξη της Βικτώριας Χαλκίτη που προβλήθηκε στην εκπομπή «Pop up» και μιλούσε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να μείνει έγκυος η δημοσιογράφος θέλησε να πει δύο λόγια. «Σέβομαι όλες τις γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά, το ίδιο εκείνες που δεν θέλουν και εκείνες που θεωρούν ότι η μητρότητα είναι το σπουδαιότερο πράγμα στον κόσμο.

Από ‘κει και πέρα όμως, ως μια γυναίκα που λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας μου έχει μπει στο μυαλό από πολύ μικρή ηλικία ότι ίσως να μην το καταφέρω ποτέ και να μην μπορέσω, αλλά και ως μια γυναίκα που έχει προσπαθήσει να πείσει τον εαυτό της πολλές φορές ότι ίσως δεν θέλω παιδιά –γιατί αυτό το δεν θέλω είναι το “ας πω ότι δεν θέλω γιατί μπορεί να μη μπορέσω” και να είμαι λίγο πιο χαρούμενη μέσα μου- ως μία κοπέλα που της έχουν πει “πώς έχεις παχύνει” έτσι ενώ κάνω ενέσεις για να μπορέσω να αντεπεξέλθω στο πρόβλημα υγείας μου, δεν μου αρέσει να ακούω από μια γυναίκα ότι ένιωθε λίγη επειδή δεν μπορούσε να κάνει παιδί.

Δεν έχει να κάνει καθόλου με τη Βικτώρια Χαλκίτη αυτό. Έχει να κάνει με τις γυναίκες που δίνουν τον δικό τους αγώνα και μπορεί να μην καταφέρουν ποτέ να κάνουν ένα παιδάκι, όπως εγώ. Απευθύνομαι σε αυτές τις γυναίκες που είναι σαν κι εμένα: Δεν έγινε και κάτι αν δεν καταφέρετε με οποιονδήποτε τρόπο να κάνετε ένα παιδί. Μπορείτε να είστε μια ολόκληρη ύπαρξη μόνη σας και είναι όλα καλά».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ