27-02-2021

Σίσσυ Χρηστίδου: Τον χωρισμό με τον Θοδωρή δεν τον έχω ξεπεράσει πλήρως (video)

«Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και μαζί 13. Δεν είναι εύκολο»

Η Σίσσυ Χρηστίδου καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster μίλησε για τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τη ζωή της με τα παιδιά αφότου έφυγε από το σπίτι ο τραγουδιστής.

«Είμαι ακόμα σε διαδικασία προσαρμογής, δυο χρόνια μετά, δεν είναι ότι το έχω ξεπεράσει πλήρως και είμαι μια χαρά. Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και μαζί 13. Δεν είναι εύκολο. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες με τον Θοδωρή πριν να το ανακοινώσουμε, το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται σε σχέση με εμάς και τα παιδιά», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Όσο για τη ζωή μετά τον χωρισμό είπε: «Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή. Είναι σαν να έχεις μονογονεϊκή οικογένεια. Υπάρχουν μέρες που είσαι χωρίς τα παιδιά, σαν να ζεις διπλή ζωή. Από εκεί που είναι όλες οι ευθύνες πάνω σου ξαφνικά υπάρχουν μέρες που είσαι ελεύθερος φοιτητής, είναι πολύ μπερδευτική αυτή η ζωή. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες των γιορτών, αλλά είμαι πολύ τυχερή που έχω πάρα πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον και support σύστημα και είμαι περιτριγυρίζει με αγάπη».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ