07-03-2021

Η δημόσια συγγνώμη των Καραβάτου – Κατσούλη μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις των διδύμων Βαρουξή

«Συγγνώμη που αυτήν τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας»

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των κούκου» ζήτησαν συγγνώμη για όσα ειπώθηκαν από τα αδέλφια Βαρουξή.

«Έχετε ποτέ συνευρεθεί με κοπέλα που νόμιζε ότι ήταν ο άλλος αδελφός;» ήταν η ερώτηση της παρουσιάστριας με τους διδύμους να απαντούν: «Είχα πάει εγώ πρώτα και μετά πήγε ο Παναγιώτης».

Μετά από αυτές τις δηλώσεις το Πανελλαδικό Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων «Το Μωβ» υπέβαλλε καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.) για την εκπομπή του Star Channel TV «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Το ζευγάρι στην έναρξη της εκπομπής τους ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε μετανιωμένο.

«Σήμερα ξεκινάμε αλλιώς γιατί τα πράγματα είναι αλλιώς», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

«Σκέφτομαι πως αυτές τις στιγμές τα πράγματα απαιτούν σκέψη, προσοχή, δύναμη, ειλικρίνεια και αλήθεια. Έφταιξα και ήταν λάθος. Όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου, αλλά και τις επιλογές που έχω κάνει πριν από αυτήν. Όλα θα διορθωθούν και αυτό είναι μια υπόσχεση ζωής για εμένα. Το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά «ευθύνη», είπε η Κατερίνα με τον παρουσιαστή να προσθέτει:

«Ένα συγγνώμη που άθελά μας δημιουργήσαμε πόνο, οργή που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε σε μίσος και εκφράστηκε και με κατάρες σε εμάς και στα παιδιά μας. Συγγνώμη που κλονίσαμε τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε φτιάξει τόσα χρόνια και δεν αναφέρομαι στα τελευταία τέσσερα μόνο. Συγγνώμη που αυτήν τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας, από τον σταθμού, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη και από εμάς τους ίδιους. Και μία υπόσχεση. Πιστέψτε με το πάθημα έγινε μάθημα».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ