07-03-2021

Αυλαία για το «Έλα στη θέση μου» – Η αποκάλυψη του Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Πιθανόν να βρίσκομαι στην ίδια στέγη και του χρόνου»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης καλεσμένος της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» αναφέρθηκε στον ήρωα που υποδύεται στη σειρά «Έλα στη θέση μου» και στο τέλος της σειράς.

«Την αφέλειά του… Και με ενοχλεί η επιπολαιότητά του, ο παρορμητισμός του. Επηρεάζεται  από τα συναισθήματά του. Κι είναι, κάθε λίγο,  εγκλωβισμένος. Είναι πολύ αγαπησιάρης άνθρωπος. Αν και στην αρχή ήθελε τα πλούτη, τελικά είδε ότι δεν απασχολεί πολύ αυτό το κομμάτι».  Η αρχική δομή της  σειράς ήταν «οι πλούσιοι και οι φτωχοί. Μετά περάσαμε στο ερωτικό κομμάτι και τώρα γίνεται… χαμός με τα ερωτικά όλων των ηρώων. Υπάρχει ποικιλία ερωτικών σχέσεων. Θα ήθελα να είναι όλο αυτό ένα όνειρο του Βλάση και να έμενε με τη Ρενάτα όπως ξεκίνησε».

Όσο για το αν θα συνεχιστεί για έκτη σεζόν η σειρά απάντησε: «Όχι. Είναι δύσκολο. Με τα φετινά επεισόδια  θα φτάσουμε τα 900. Πόσο πια να γράψουν οι σεναριογράφοι, να βρουν καινούργιες ιστορίες. Είμαστε πολλοί ηθοποιοί, είναι ωραίο το κλίμα μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια… Κάπου τα ωραία πρέπει να τελειώνουν… Αποφασίσαμε φέτος, τελευταία χρονιά, να τα δώσουμε όλα, για να έχουμε  ένα δυνατό φινάλε».

Αναφέρθηκε επίσης στα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα. «Σχεδιάζεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Πιθανόν να βρίσκομαι στην ίδια στέγη και του χρόνου».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ