06-03-2021

Αποκάλυψη γνωστού ηθοποιού: Στη «Λάμψη» κάποια εποχή φορούσα περούκα

«Η Κάτια Δανδουλάκη μου έμαθε πολλά πράγματα, ήταν τρυφερή μαζί μου»

Ποιος γνωστός ηθοποιός και ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς «Λάμψη» έκανε αποκαλύψεις;

«Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν ασταμάτητη στις ατάκες της, είχε άλλη παιδεία, ήταν άλλες εποχές. Είναι κάποιοι ηθοποιοί που σου δίνουν πράγματα. Η Κάτια Δανδουλάκη μου έμαθε πολλά πράγματα, ήταν τρυφερή μαζί μου. Να μπορέσω να παίξω μαζί της, γιατί ήμασταν ζευγάρι τότε στη Λάμψη και τότε ήταν πάρα πολύ δύσκολο για έναν πιτσιρικά όπως εγώ να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε αυτό. Ήταν πολύ τρυφερή, σου έλεγε πράγματα.

Στη Λάμψη κάποια εποχή φορούσα περούκα γιατί ήμουν φαντάρος τότε. Με το ένα χέρι κρατούσα το μαλλί και με το άλλο το σκηνικό», δήλωσε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Ενώ αναφέρθηκε και στον ερχομό του δεύτερου παιδιού του πριν από λίγους μήνες. «Είναι ευτυχία η άφιξη ενός μωρού στην οικογένεια. Η μεγάλη μου κόρη, η Μελίτα, φροντίζει τη μικρή αν της ζητηθεί».

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν οικογένειες ηθοποιών που δεν ξέρουν αν θα έχουν λεφτά την επόμενη μέρα. Πέρασαν 40 χρόνια από την πρώτη μου ταινία, ήμουν τότε 16 ετών. Ήταν ωραία τότε. Είχαμε σπουδαίους ανθρώπους δίπλα μας, όπως ο Δαλιανίδης, ο Καραγιάννης που μας συμβούλευαν».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ