08-03-2021

Άννα Βίσση: Η παράλογα λογική συνύπαρξή της με την Βανδή και η επιστροφή της στο θέατρο (video)

Η Άννα Βίσση μίλησε για την πολυσυζητημένη στιγμή που βρέθηκε στην σκηνή του J2US με τη Δέσποινα Βανδή

Με την Άννα Βίσση είχαν ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή “Καλύτερα Δεν Γίνεται” κι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μίλησε για την παράσταση που είχε κάνει live την Πρωτοχρονιά αλλά και για την συνύπαρξή της στο J2US με την Δέσποινα Βανδή.

Η ίδια δήλωσε: «Πολύς κόσμος περιμένει τι θα πω τώρα, όπως και για την Δέσποινα γατί είμαστε δύο σε αυτήν την περίπτωση. Αυτό που είδατε δεν το περιμέναμε. Όπως μου έστειλε μήνυμα η Καίτη Γαρμπή, “απλά τα πράγματα” κορίτσια. Όταν με κάλεσαν δέχθηκα να γιορτάσω μαζί τους. Ωραίο πλατό μου άρεσε κι η εκπομπή. Θα ήταν κουτό να μην κάνουμε μια σύμπραξη με τη Δέσποινα. Τόσο απλό ήταν. Πρώτη είπα να συναντηθούμε κι από ότι έμαθα κι η Δέσποινα δέχτηκε με χαρά. Συναντηθήκαμε πριν στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη σαν δύο γυναίκες που είναι στα μουσικά δρώμενα της χώρας τόσα χρόνια. Δεν είχαμε ξανασυναντηθεί σε ανθρώπινο επίπεδο. Με το που συναντηθήκαμε έσπασε αυτό το δεν έχω συναντηθεί με τον άλλον, όχι ο πάγος.

Διασκεδάσαμε όταν θυμηθήκαμε την ίντριγκα που άρεσε στους φαν μας να υπάρχει. Η βραδιά αυτή έδειξε ότι κάθε άλλο παρά ανταγωνίστριες είμαστε. Δανειστήκαμε κάποια τραγούδια με ωραίες ατάκες και παίξαμε σαν κορίτσια με τις κούκλες. Κάναμε πλάκα, όχι επίδειξη φωνών κι ενώσαμε τις γυναικείες μας θερμοκρασίες. Έχουμε και οι δυο εμπειρία πάνω στη σκηνή, εγώ λίγο παραπάνω γιατί είμαι στη δουλειά πιο πολλά χρόνια. Ένιωσα πολύ άνετα εκείνο το βράδυ. Μου φαίνεται παράλογα λογικό η συνύπαρξή μου με τη Δέσποινα Βανδή. Ευχαριστούμε που μας θεωρείτε ήρωες και πρωταγωνιστές μιας ιστορικής στιγμής.».

«Θέλω να παίξω ξανά στο θέατρο»

Παράλληλα, η Άννα Βίσση εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να παίξει ξανά στο θέατρο και περιμένει τον Νίκο Καρβάλα να της γράψει το επόμενο έργο. «Τον ενοχλώ συνέχεια, θέλω πολύ να γράψει κάτι ξανά, αλλά δεν είναι και κάτι εύκολο. Αυτά ήταν εμπνεύσεις. Με τη Μάλα ασχολήθηκε 10 χρόνια, έκανε μελέτη. Είχε δουλέψει πάρα πολύ. Ήταν έργο ζωής» δήλωσε η Άννα Βίσση και στη συνέχεια απάντησε, αν θα έπαιζε στο σινεμά. «Ζω με το σινεμά. Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά ποτέ κάτι δεν ήταν που να με πιάσει και να μη με αφήσει. Δεν θα ήθελα να είναι κάτι που θα είναι λιγότερο από εκείνο που θα με δικαιολογούσε να το κάνω. Ένα σενάριο δεν είναι αρκετό. Είμαι ανοιχτή όμως».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ