27-02-2021

Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του διάσημου μοντέλου Στέλλα Τέναντ – Επιβεβαίωσε η οικογένειά της

Αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας

Το διάσημο σούπερ μόντελ Στέλλα Τέναντ, ο θάνατος της οποίας ανακοινώθηκε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα 2020, αφαίρεσε τελικά μόνη την ζωή της, αντιμετωπίζοντας ζητήματα ψυχικής υγείας.

Αυτό επιβεβαίωσε η οικογένειά της Τέναντ, που μόλις είχε εισέλθει στο 50ο έτος της ηλικίας της, καθώς δεν είχε γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου της έως τώρα.

Το μοντέλο είχε πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες κολοσσιαίων οίκων μόδας, όπως οι Calvin Klein, Chanel, Hermes και Burberry έφυγε από την ζωή στο σπίτι της στην Σκωτία στις 22 Δεκεμβρίου.

Σε μια ανακοίνωση οι οικείοι της δήλωσαν ότι η Στέλλα Τέναντ, που «η δημιουργικότητα, η εξυπνάδα και το χιούμορ της οποίας άγγιξαν τόσους πολλούς», δεν βρισκόταν σε καλή ψυχική κατάσταση για αρκετό διάστημα.

Ακόμη, ένας εκπρόσωπος της οικογένειάς της ανέφερε στην The Daily Telegraph: «Η Στέλλα δεν ήταν καλά για κάποιο καιρό. Κι έτσι, παίζει ρόλο στην βαθιά μας θλίψη κι απόγνωση το ότι δεν αισθάνθηκε ότι μπορεί συνεχίσει (την ζωή της), παρ′ όλη την αγάπη των οικείων της». Η οικογένεια, σκοπεύει να ασχοληθεί με την ευαισθητοποίηση πάνω σε ζητήματα ψυχικής υγείας.

Η Τέναντ ήταν παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών ηλικίας από 15 ως 22 ετών, έχοντας αριστοκρατικές ρίζες ως εγγονή του Άντριου Γκάβεντις, 11ου Δούκα του Ντεβονσάιρ και της Ντέμπορα Μίτφορντ.

Φωτογραφία: Instagram un_oeil_sur_chanel

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ