27-02-2021

Έξαλλος ο Κωστόπουλος με βίντεο που τον θέλει να μαλώνει στο αεροδρόμιο μετά το Ντουμπάι

«Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και ο ρόλος του καρπαζοεισπράκτορα μου κάθεται στραβά»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε από το Ντουμπάι και στο αεροδρόμιο τον περίμεναν οι δημοσιογράφοι.

Λίγες ώρες μετά δημοσιεύτηκε βίντεο από το αεροδρόμιο που τον ήθελε να μαλώνει με επιβάτες επειδή μετά το τεστ για κορονοϊού ήθελε να αποχωρήσει πριν βγουν τα αποτελέσματα. Αυτό το βίντεο τον εξόργισε και απάντησε με μήνυμα στο instagram.

«Δεν συνηθίζω να απαντάω στο instagram για προσωπικές μου υποθέσεις. Όμως το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και ο ρόλος του καρπαζοεισπράκτορα μου κάθεται στραβά. Λοιπόν σήμερα έφτασα από το περιβόητο Ντουμπάι και βρέθηκα απέναντι στις περισσότερες κάμερες και παπαράτσι που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Δείγμα αν μη τι άλλος ειδησεογραφικής ένδειας μέσα στη κατάσταση που περνάμε. Είπα ότι είχα να πω μέσα σε ένα πολιτισμένο κλίμα απαντώντας στις ερωτήσεις που με αφορούσαν. Γνωρίζοντας ότι θα τις δω αύριο σε διάφορες εκπομπές ανάλογα με το μοντάζ που θα διαλέξει ο κάθε αρχισυντάκτης. Και το καλό και το ουδέτερο και το κακό».

«Μέχρι να φτάσω σπίτι μου στέλνουν άσχετο με τη συνέντευξη κείμενο με βίντεο και φωτογραφίες από γνωστό site στο οποίο λίγο ή πολύ βλέπω ότι τσακώθηκα με επιβάτες στο χώρο αναμονής για τα αποτελέσματα των εξετάσεων covid. Ο λόγος; Πήγα λέει να φύγω χωρίς να περιμένω τα αποτελέσματα και κάποιοι με έκραξαν και τσακώθηκα μαζί τους. Μόνο που από εκεί φεύγεις μόνο με συνοδεία και αν αποφασίσεις να την κάνεις με μικρά πηδηματάκια σε κλείνουν μέσα. Δεν μπορείς!!».

Δείτε τη συνέχεια του ξεσπάσματός του στο instastory:

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ