08-03-2021

Ηλίας Βρεττός: Τα συγκινητικά λόγια για τη γιαγιά του που έγινε 100 ετών – «Ψάχνουμε φως στο τούνελ»

Εξέφρασε δημόσια την αιώνια αγάπη του για την Νανά του

Μεγάλη ημέρα είναι η σημερινή για την οικογένεια του Ηλία Βρεττού η οποία γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια της γιαγιάς του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Η κ. Νανά κλείνει τα 100 έτη και ο Ηλίας Βρεττός θέλησε να της ευχηθεί δημόσια και να εκφράσει την αγάπη του για εκείνη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA.

Ο τραγουδιστής μίλησε, ακόμη, για τη δύσκολη κατάσταση που ζουν οι εργαζόμενοι της διασκέδασης και πώς πέρασε τις ημέρες των εορτών.

«Πρέπει να είναι πάνω από 15 χρόνια χωρίς να δουλεύω τις γιορτές. Όλοι θέλουμε να περάσουμε με την οικογένειά μας αυτές τις μέρες, οπότε πολλά χρόνια έκανα Πρωτοχρονιά για δέκα λεπτά μαζί τους, έφευγα για το μαγαζί και έλεγα πότε θα περάσω τις γιορτές με τους δικούς μου. Φέτος ήρθε άσχημα αυτό και είναι αυτό που λέμε πρόσεχε τι εύχεσαι», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Είναι κάτι εξαιρετικά δυσάρεστο και σε οικονομικό επίπεδο και ενεργειακά και σε επίπεδο δημιουργίας. Μου έχει κάτσει πολύ άσχημα αυτή η απραξία. Ψάχνουμε να βρούμε φως στο τούνελ, μια αισιοδοξία, η οποία νομίζω έρχεται με το 2021».

Για το αν θα κάνει το εμβόλιο ο ίδιος τόνισε: «Εννοείται ότι θα το κάνω. Πιστεύω ότι αυτό θα δώσει τη λύση».

Ο Ηλίας Βρεττός παρουσίασε και το νέο του τραγούδι με τίτλο «Τον άνθρωπο τον λάθος».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ