06-03-2021

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 26/12

Δείτε τις προβλέψεις ακολουθούν

Καλημέρα! Τι λένε τ’άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Απολαύστε την καθημερινότητά σας χωρίς να γκρινιάζετε ασταμάτητα. Φανείτε περισσότερο προνοητικοί, γιατί με το να τα αφήνετε όλα στην τύχη δεν πρόκειται να πάτε μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ: Προγραμματίστε από τώρα τις δουλειές της επόμενης βδομάδας για να αφήσετε ελεύθερο χρόνο για εσάς. Βάλτε όρια σε κουραστικούς ή φλύαρους ανθρώπους πριν γίνουν φορτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε ακόμη ένα βήμα για την ωρίμανσή σας, χωρίς να σταματήσετε να ζείτε το παρόν και ανακαλύψτε τα σημεία που σας προσφέρουν ασφάλεια ή σας προκαλούν ανασφάλειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανάγκη σας να δράσετε στους τομείς της προσωπικής σας ζωής και της εργασίας σας δεν πρέπει να γίνει με σπασμωδικές κινήσεις, αλλά με τη φινέτσα της καλλιέργειας.

ΛΕΩΝ: Η μέρα θα είναι γεμάτη εμπειρίες για εσάς και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, με αποτέλεσμα να αλλάξουν κατά ένα μέρος η συμπεριφορά και οι στρατηγικές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και στις συναναστροφές σας είναι βέβαιες. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων προσέχοντας τη στάση που κρατήσετε, αλλά και τις αποφάσεις στις οποίες θα καταλήξετε.

ΖΥΓΟΣ: Η δεκτικότητά σας θα μεγαλώσει, όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να διαταραχθούν κάποιες ευαίσθητες ισορροπίες που θα σας αποσυντονίσουν και θα αλλάξουν τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βγαίνουν στην επιφάνεια όλες τις ευαισθησίες σας, γεγονός που θα σας κάνει να φαίνεστε στα μάτια των άλλων πιο προσιτοί και σαφώς πιο γοητευτικοί και ενδιαφέροντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η περιπετειώδης φύση σας και οι αντιλήψεις σας θα σας οδηγήσουν άλλη μία φορά να σπάσετε τους φραγμούς σε κάποιους από τους βασικούς τομείς της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρειάζεται να βάλετε σε σωστές βάσεις τα σχέδιά σας. Μπορείτε τώρα να κάνετε μια νέα αρχή, ακόμα και να φέρετε ισορροπία στις διαταραγμένες σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι μεγάλες αγορές που έχουν σκοπό να κάνουν τους άλλους να σας προσέξουν όχι μόνο δεν σας χρειάζονται, αλλά θα έχουν και αρνητικές επιπτώσεις στον οικονομικό τομέα σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Σύγχυση θα επικρατεί στον συναισθηματικό σας κόσμο. Από τη μία το πάθος σας θα είναι ασυγκράτητο και από την άλλη θα σας πιάνουν έντονες κρίσεις θυμού και ζήλιας.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ