11-05-2021

Εξομολόγηση Βαρθακούρη: Μας έριχναν κατάρες οικογενειακώς, μέχρι και στα κοριτσάκια μας

«Ένας μικρός απολογισμός ενός Μεγάλου Αδερφού!»

Ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε έναν απολογισμό για την πορεία του στην παρουσίαση του «Big Brother».

«Ένας μικρός απολογισμός ενός Μεγάλου Αδερφού!

29 Αυγούστου – 18 Δεκεμβρίου

Αυτό ήταν το πιο εντατικό μάθημα σκληρής τηλεόρασης που θα μπορούσε να λάβει ένας αρΧΑΡΗοΣ (και όχι μόνο)!

Ζωντανό πρόγραμμα με συνεχείς εναλλαγές κι ανατροπές, αποφάσεις που λαμβάνονται και μπορεί να αλλάξουν δευτερόλεπτα πριν βγουν στον αέρα, τεχνικά προβλήματα (μέσα στο πρόγραμμα κι αυτά), φωνές παντού αλλά κυρίως στο αυτί σου κι ενώ προσπαθείς παράλληλα να παρακολουθήσεις τι γίνεται και τι λέγεται δίπλα σου διότι θα χρειαστεί να απαντήσεις ή να σχολιάσεις.

Πρόκληση μεγάλη να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να μην απαντάς σε μπηχτές και υπονοούμενα, πρόκληση να είσαι αμερόληπτος ώστε κανένας παίκτης να μη νιώσει ότι τον αδικείς ή ότι αβαντάρεις κάποιον άλλο. Πρόκληση το να θέλεις να πάρεις θέση σε κάτι αλλά να μην το επιτρέπει ο ρόλος του παρουσιαστή, πρόκληση να δοκιμάζεις τα όρια της υπομονής σου για να μην προσβάλεις κανέναν δεξιά κι αριστερά (εσκεμμένα ή μη), ένα ασταμάτητο ασανσέρ συναισθημάτων, μια κρύο-μια ζέστη, αδρεναλίνη στο φουλ και τελικός απολογισμός:

Μια εμπειρία που σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστη και θα έχω να λέω ότι «Το δοκίμασα κι αυτό…… και μάλιστα το έφερα εις πέρας”.

Ανήκω ξαφνικά σε μια μικρή μειοψηφία, μια… ελίτ τριών, μόλις, ατόμων που έχουν παρουσιάσει στην Ελλάδα τη συγκεκριμένο ριάλιτυ!

Κι όλα αυτά εν μέσω πανδημίας, χωρίς κοινό στο πλατό να δίνει λίγο παλμό ρε αδελφέ (πιστέψτε με, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορά με κοινό στο πλατό), χωρίς παλαμάκια, χωρίς ρυθμό και ένταση, χωρίς να μπορούμε να φέρουμε, έστω πίσω από τις κάμερες, 3 φίλους ή συγγενείς για εμψύχωση ή και για παρέα.

Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν…….

(Επειδή το κατεβατό είναι μεγαλύτερο από όσο επιτρέπει το insta κι έχω να πω πολλά και να ευχαριστήσω πολλούς, τα υπόλοιπα θα τα γράψω χωρις περιορισμούς στο Facebook)

#varthakouris #bigbrothergr #bigbrothergreece».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ